Festivalul Peninsula a primit luni, 16 ianuarie, premiul "Evenimentul anului 2011" in cadrul Galei Superlativelor VIP 2011, desfasurata la Opera Nationala din Bucuresti.

 

Premiul a fost prezentat de bluesman-ul Mike Godoroja, care a apreciat Peninsula – unde a concertat in 2010 – drept un eveniment foarte bine organizat.

 

"In numele Festivalului Peninsula doresc sa va multumesc pentru acest premiu – Evenimentul Anului si sa va transmit si multumirile echipei organizatoare. Suntem mandri ca cititorii revistei VIP ne-au ales drept cel mai bun eveniment al anului, cu atat mai mult cu cat nominalizarile au inclus anul acesta festivaluri de anvergura. Pentru noi acesta este un mesaj de incredere si ne onoreaza faptul ca publicul din Romania, si nunumai, ne apreciaza ca pe unul din cele mai importante branduri culturale” – a declarat directorul de comunicare al Peninsula, Balazsi-Pal Eld, cel care a ridicat premiul.

 

Directorul de comunicare a multumit sponsorilor, partenerilor si colaboratorilor pentru contributia lor la succesul evenimentului.

 

Festivalul Peninsula a oferit o combinatie perfecta de concerte, petreceri, evenimente culturale si o multime de surprize in cadrul Tuborg Green Fest Peninsula, desfasurat intre 25 si 28 august 2011 in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului.

 

Evenimentul a atras in cele 4 zile, 73.000 de persoane si a inclus circa 90 de concerte din care unele, in premiera in Romania – Iggy and the Stooges, Hammerfall sau K’s Choice.

 

Lasă un răspuns