In perioada 13 – 16 octombrie, artisti din 12 tari vor participa la cea de-a VII-a editie a Festivalului International "Jazz and more" de la Sibiu.

Potrivit organizatorilor, obiectivul festivalului este acela de a prezenta genuri muzicale cat mai diverse ca abordare artistica, "propunandu-se concepte noi si creatii originale ale unor artisti cu experienta bogata in jazzul contemporan si muzica improvizata".

Astfel, artisti din Romania, Germania, Australia, USA, Serbia, Portugalia, Anglia, Elvetia, Polonia, Austria, Belgia si Canada sunt invitati sa-si prezinte ultimele creatii muzicale.
Concertele vor avea loc la Teatrul Gong din Sibiu, incepand cu ora 17.00, iar concertele "matineu" se vor tine in Biserica St. Johann din Sibiu, de la ora 14.30.
Festivalul este produs de Asociatia Culturala Interzone si este cofinantat de Consiliul Local al municipiului Sibiu si Primaria Sibiu, prin Casa de Cultura a municipiului Sibiu, si de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri ai evenimentului sunt Institutul Cultural Polonez, Goethe-Institut, Centrul Cultural German din Sibiu si Forumul Cultural Austriac.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns