Cu aceasta ocazie Capitala face parte din galeria marilor centre culturale europene. 
Pe parcursul celor patru zile strazile si marile piete din centrul Bucurestiului sunt animate de spectacole grandioase, parade pline de culoare, muzica, reprezentatii unice cu jocuri de lumini, proiectii si spectacole pline de suspans. Accesul este gratuit. 

Mai trebuie sa stiti ca la B-FIT in the Street vor participa peste 200 de artisti renumiti in Europa si vor sustine spectacole in Piata George Enescu, Piata Universitatii (zona statuilor) si intersectia Lipscani – Carada, din Centrul Istoric al Bucurestiului. 
Festivalul de teatru va fi deschis de trupa Xtreme Project, alaturi de chitaristul Mirel Cumpanas – cu un impresionant show de acrobaţie la inaltime, la propriu si la figurat, care va avea loc pe fatada cladirii BCR, din Piata Universitatii (zona statuilor) si va fi acompaniat de Orchestra Silvestri, condusa de Tiberiu Soare. 
De asemenea, 8 trupe de prestigiu (instrumentisti, jongleuri, artisti pe catalige si ingeniosi protagonisti de live mouve’art) vor evolua sambata, 1 iunie, si duminica, 2 iunie, pe Calea Victoriei, in parade efervescente pe traseul: Piata Enescu – Piata Universitatii.

Lasă un răspuns