Organizatorii Festivalului Glastonbury din Marea Britanie, unul dintre cele mai cunoscute festivaluri muzicale din lume, au anunţat, luni, că nu vor organiza o ediţie a acestui eveniment în 2018, informează contactmusic.com.

     Anunţul a fost făcut prin intermediul unui mesaj publicat, luni, pe site-ul oficial al Festivalului Glastonbury, în care organizatorii au anunţat punerea în vânzare, în luna octombrie, a biletelor pentru ediţia din 2017 a evenimentului.

    „Putem să confirmăm faptul că vom lua o pauză în 2018, pentru a oferi fermei, satului (Pilton din comitatul britanic Somerset) şi echipei festivalului un an tradiţional de pauză”, au precizat organizatorii.

 


     

     În acelaşi mesaj, organizatorii au infirmat zvonurile referitoare la o schimbare a locului de desfăşurare a festivalului: „Nu există niciun plan pentru a organiza festivalul într-un alt loc în 2018”.

 


     

     Biletele pentru ediţia din 2017 a evenimentului, comercializate la preţul de 238 de lire sterline (316 dolari), vor fi puse în vânzare pe 6 octombrie.

     Organizatorii nu au anunţat numele artiştilor care vor avea statutul de headliner la ediţia din 2017.

 


     

     În acest an, cei trei headlineri de la Glastonbury au fost Muse, Coldplay şi Adele.

     Înfiinţat de Michael Eavis, Festivalul de la Glastonbury este un eveniment care se desfăşoară anual, timp de cinci zile, în regiunea South West, lângă Pilton, Anglia. Glastonbury Festival a avut loc cu întreruperi din 1970 până în 1981; după 1981, fost organizat în fiecare an.

     David Bowie, The Who, The Kinks, T-Rex, Chemical Brothers, Massive Attack, Oasis, The Cure, Pulp, Radiohead, Robbie Williams, Blur, Manic Street Preachers, Pet Shop Boys, Rod Stewart, Franz Ferdinand, Paul McCartney, The Killers sunt doar câteva nume care au urcat pe scena de la Glastonbury.

 

About Post Author

Lasă un răspuns