SUBSONIC – cel mai complex festival de cultură bass din România – se va desfășura în Parcul Păulești (comuna Păulești, județul Prahova), în perioada 3-5 august 2012.

 

Cu o suprafață de 5 hectare, parcul este împărțit în mai multe zone:

Spațiu de campare (cu dușuri și toalete, curent pentru alimentare electronice) – ce poate găzdui peste 1.000 de oameni, spațiu de joacă, adventure zone, game zone, bazar.

Pe lângă muzică, în cadrul SUBSONIC toată lumea se va putea bucura de activități sportive, locuri de relaxare, zone cu baruri și locuri speciale pentru mâncare, workshopuri și multe alte surprize pe care le veți afla pe parcurs.

Vis-a-vis de Parcul Păulești se află o parcare ce poate adăposti peste 1.000 de autoturisme.

SUBSONIC va găzdui două scene și peste 60 de ore de muzică susținute de peste 40 de artiști străini și români.

SUBSONIC este gândit ca un proiect de viitor ce își propune să crească și să promoveze în România cultura bass. Un punct important în economia festivalului îl reprezintă scena de soundsystem ce va ținută de Bababoom HiFi. Un crew din Italia ce vor transporta la Subsonic un puternic soundsystem de 13kw.

Unele dintre cele mai importante nume confirmate până acum: Shapeshifter, Rockwell, Spectrasoul sau Bush Chemists. Și nu numai.

Mai multe informații pe www.subsonic.ro 

 

 

 

 

 

 Organizatori SUBSONIC:

Yazee (Ginger Group). Ginger Group este un proiect pentru o cultura deschisa, înteleasa ca o legatura strânsa între produsul/actul cultural si interpretarea individuala a acestuia. Ginger Group sustine si promoveaza oameni, idei si proiecte culturale pentru a atinge un public cât mai larg. Ginger Group organizeaza evenimente prin brand-ul Yazee, un proiect ce si-a început activitatea în anul 2007, pentru a sustine si a promova artele si evenimentele conexe acestei arii. Din anul 2011, Ginger Group si Yazee si-au unit fortele pentru a dezvolta împreuna proiecte pe scena artistica.

Animal Entertainment. Si-a început activitatea în anul 2007, când scena de evenimente din România abia facea primii pasi. De atunci, compania a fost implicata în numeroase proiecte începînd cu seri de club si continuând cu festivaluri si evenimente, având o plaja mare de spectatori. În tot acest timp Animal Entertainment a reusit sa creeze o retea de parteneri si colaboratori cu care organizeaza diverse evenimente.

 www.subsonic.ro

Lasă un răspuns