Aflat în Portofino pentru a susține un concert în timpul prezentării de modă ”Dolce & Gabbana”, Maluma s-a gândit să profite de ocazie pentru a o lua pe iubita sa, modelul cubanez Natalia Barulich, la o plimbare romantică pe străzile orașului italian.

 

    Cei doi au fost surprinși în portul orașului, la bordul unui iaht luxos, iar apoi pe străzile orașului Portofino, în ipostaze amoroase, neferindu-se să fie văzuți împreună.


   
    Zâmbitori, îndrăgostiți și foarte relaxați, Maluma și Natalia fac un cuplu nemaipomenit. 


    Amintim că primele zvonuri privind o relație între cei doi au apărut chiar după ce Natalia a jucat rolul protagonistei în videoclipul ”Felices los 4”, care i-a adus faima cântărețul columbian.

    Atracția fizică dintre cei doi a fost atât de evidentă, încât toți au bănuit că se-ntâmplă ceva între Natalia și Maluma și-n viața reală. Și așa a fost!

 

   

    Maluma concerteaza, la Bucuresti, in cadrul celui mai mare festival de muzica latino, "El Carrusel"!

     Mult asteptatul artist de origine columbiana, Maluma, vine in Bucuresti, pe 30 iunie 2018, in prima zi a celui mai mare festival de muzica latino din Romania,"El Carrusel".

    Evenimentul va avea loc in perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si Whats UP.

 

sursa: okmagazine.ro

 

Lasă un răspuns