Concertul Morcheeba a strâns sute de fani marţi seara la Sala Palatului, unde, după ora 21, artiştii au făcut un concert memorabil, oferit de Events, care s-a transformat într-un fel de întâlnire grandioasă între prieteni.

Show-ul a început într-un ritm mai calm, cu melodia The Sea, după care Morcheeba a oferit publicului melodii mai antrenante, ridicând rapid sala în picioare.  Ross Godfrey şi Skye Edwards le-au povestit fanilor aspecte ale vieţii lor personale, au făcut tot felul de glume cu pulbicul, iar la un moment dat, norocoşii din primele rânduri au primit din partea artiştilor shot-uri de tequilla şi whiskey.

Morcheeba s-a întors, aşadar, în România şi le-a oferit fanilor trupei clipe de neuitat. Mai ales că, de această dată, la microfon a fost Skye, prima solistă a trupei, revenită după o pauză. Ea le-a povestit celor prezenţi cum se trezeşte la ora şase dimineaţa din cauza copilului ei, că şi-a făcut singură rochia pe care o purta sau cum au fost compuse unele melodii ale formaţiei. Foarte bine dispusă, extrem de relaxată, Skye s-a plâns, la un moment dat, că nu poate cânta şi râde în acelaşi timp.

""""""

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns