Alba , Roşia Montană. Miercuri 15 August 2012 18:00 – Duminică 19 August 2012


FânFest 2012 – editia a 7 a


Campania Salvaţi Roşia Montană are plăcerea de a anunţa cea de-a 7-a ediţie a festivalului cultural şi ecologic FânFest, în perioada 15 – 19 august 2012, la Roşia Montană. 

Fie că vii pentru prima dată sau eşti deja cunoscător vechi al FânFest, anul acesta avem 5 zile de festival în care să celebrăm patrimoniul natural şi cultural al Roşiei Montane, să ne cultivăm şi îmbogăţim spiritul critic şi militant şi să reamintim tuturor că Roşia Montană rezistă! Prin tine, prin noi toţi cei care o vizităm şi suntem alături de ea! 

Comunitatea localnicilor care se opun proiectului minier ne aşteaptă să îi împărtăşim povestea, valorile în care crede şi convingerea că prin cultură şi spirit civic, Roşia Montană are un viitor. 

Cea de-a 7-a ediţie a FânFest va găzdui o serie de evenimente, precum: 

• Conferinţe şi dezbateri; 
• Muzică; 
• Proiecţii de filme documentare; 
• Reprezentaţii de teatru; 
• Piaţă ţărănească şi meşteşugărească; 
• Activităţi recreative. 

Mai multe detalii despre program vor fi anunţate în curând! 

FânFest, a cărui prima ediţie s-a desfăşurat în 2004, a adus laolaltă în Rosia Montana, de-a lungul anilor, mii de vizitatori şi activişti din întreaga ţară, dar şi din străinatate. Intrunire a eforturilor de promovare a potenţialului de dezvoltare alternativă, a patrimoniului cultural şi a spiritului militant în campaniile civice din România, FânFest este unul dintre modurile în care arătăm că în Roşia Montană se poate trăi din agricultură, turism şi alte activităţi ce nu distrug natura şi cultura. 

Toţi artiştii şi interpreţii prezenţi la FânFest performează pro bono pentru susţinerea Campaniei Salvaţi Roşia Montană.

Mai multe detalii: http://www.fanfest.ro/

Lasă un răspuns