In luna mai, iubitorii de concerte live din tara noastra vor avea parte de o experienta cu adevarat inedita.

    Admiratoarele impatimite ale superstarului latin ENRIQUE IGLESIAS, vor lua cu asalt locatia de la Romexpo pentru a petrece seara de 12 mai, in atmosfera celui mai grandios show al artistului, „SEX AND LOVE”, prezentat cu succes la nivel mondial, inca din primavara anului 2015.

    In acelasi timp, romanticii incurabili se vor delecta cu melodiile magice ale tatalui sau, Julio Iglesias si a celuilalt fiu, mai mic, Julio Iglesias Jr., in concertele programate in aceeasi perioada la Iasi, Timisoara si Bucuresti.

    Coincindenta sau nu, cele doua mari evenimente par sa fie in concurenta directa.

    Desi, ne mai despart aproximativ doua luni de zile pana la momentul intalnirii cu familia Iglesias, biletele se vand de la o zi la alta, in ritm alert, iar dupa estimarile organizatorului ART BG ROMANIA, concertul starului pop-rock ENRIQUE IGLESIAS, de la Romexpo, nu poate fi sustinut altfel decat, SOLD-OUT.

    Cum intalnirile familiale, mai ales intre artistii in cauza, sunt destul de rare, organizatorii nu exclud posibilitatea de a reuni familia Iglesias in timpul vizitei de la Bucuresti.

    Avand in vedere faptul ca Enrique Iglesias isi va sarbatori ziua de nastere cu 4 zile inainte de data concertului de la Romexpo, organizatorii se gandesc sa ii faca artistului o mica surpriza, oferindu-i oportunitatea de a servi cina in compania tatalui si a fratelui sau mai mic sau de a petrece cateva ore impreuna.

   Cei care nu doresc sa rateze intalnirea cu Enrique Iglesias din 12 mai, de la Romexpo, isi pot rezerva biletele accesand www.eventim.ro sau se pot adresa punctelor de vanzare afiliate retelei Eventim.

Detalii: https://www.facebook.com/artbgromania/videos

About Post Author

Lasă un răspuns