Sfârșitul verii aduce cele mai bune vești pentru iubitorii de muzică electronică.

În perioada 31 august – 1 septembrie, are loc la Palatul Mogoșoaia de lângă București prima ediție a festivalului Fall In Love, în cadrul căreia se adauga scena Telekom Electronic Beats.

Pregătește-te să te (re)întâlnești cu peste 20 dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică electronică (atât de pe scena americană, cât și din cea europeană), artiști care au fost de-a lungul timpului adevărați piloni de susținere ai scenei muzicale electronice, atât de vibrante în zilele noastre.

Pe durata a două nopți, se vor desfășura la scena Telekom Electronic Beats din cadrul festivalului Fall In Love următorii artiști: trupa Ambiq (în formula live), Andrey PushkarevBarnt, Burnt Friedman (live), Christopher Ledger, Claro IntelectoIdriss D, Kenny Larkin, Lil Louis și Omar S.

Iar asta nu e tot. Programul muzical este completat de o serie de artiști români reprezentativi pe scena alternativă locală de muzică electronică, dar care totodată reprezintă România la nivel internațional cu succes: Ada KalehBorusiadeCorp showcase (AdminaChlorys și Cosima), Cosmin TRGDrăguțescuEllie NFasterJay BlissJBKhidjaKosmogonik (live) și Paul Popa.

Pe lângă scena Telekom Electronic Beats, participanții de la Fall In Love se pot bucura de muzica lui Liam GallagherDisclosure (dj set), UnderworldKaiser ChiefsDe la SoulKovacsSoundopamineKarpov Not Kasparov și mulți alții.

Prețul unui abonament este de 179 de lei și poate fi cumpărat în avans de pe bilete.ro.

Fii cu ochii pe electronicbeats.ro pentru detalii legate de acest eveniment, precum și pentru interviuri exclusive cu unii dintre artiștii din line up.

About Post Author

Lasă un răspuns