Populara retea de socializare Facebook si-a schimbat de curand "politica" de acceptare a prietenilor, obligandu-si utilizatorii sa socializeze, fie ca vor, fie ca nu.

La prima vedere, noua configurare nu pare sa aiba o influenta prea mare asupra utilizatorilor. Mai exact, Facebook a schimbat butonul "Ignore" al cererilor de prietenie cu "Not Now". Astfel, de acum inainte, cererile de prietenie pe care nu le accepti nu se vor mai sterge pur si simplu, ci vor fi mutate intr-un fisier cu "documente ascunse". In acest fel nici utilizatorii "respinsi" nu vor fi notificati de alegerea ta. Ceea ce Facebook nu mentioneaza in aplicarea acestei noi tehnici este ca desi nu ii accepti pe toti cei care iti trimit cereri de prietenie, apasand butonul "Not Now" le oferi totusi acces la toate informatiile tale personale.

Cu alte cuvinte, cand iti cere prietenia pe Facebook, respectiva persoana se "aboneaza" automat la toate postarile tale, marcate cu "Everyone" in setarile de confidentialitate.

Potrivit celor de la Facebook, aceasta noua aplicatie este menita sa ii scape pe utilizatori de acel sentiment neplacut care vine odata cu apasarea butonului "Ignore" si le ofera administratorilor retelei sansa de a detecta comportamentul neadecvat al utilizatorilor, transmite Facebook.

""

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns