Un vechi proverb spune; 
"ia aminte la gandurile tale, pentru ca devin cuvinte; 
ia aminte la cuvintele tale, pentru ca devin actiuni; 
ia aminte la actiunile tale, pentru ca devin obiceiuri; 
ia aminte la obiceiurile tale, pentru ca-ti modeleaza viata" 

Doar atunci cand iti conduci mintea, iti conduci si viata. De-a lungul vietii, invatam foarte multe lucruri, dar nimeni nu ne-a invatat cum sa fim stapanii mintii noastre, pentru a putea trai viata pe care ne-o dorim. Cercetarile neurostiintei au demonstrat plasticitatea creierului, adica ajustarea constanta a retelelor neuronale in functie de felul in care gandim si actionam. Fiecare gand pe care-l avem formeaza niste conexiuni. Daca folosim acelasi gand, conexiunile devin tot mai puternice. De exemplu, daca suntem furiosi, ne intarim tendinta de a fi furiosi si mai tarziu. Ne facem un obicei din a fi furiosi. Daca suntem fericiti des, invatam cum sa fim fericiti. 

Pentru cei care încā nu au avut bucuria de a-l cunoaste, Viggo Johansen este unul dintre acei oameni care, prin prezenta lui, te ajuta sa accesezi acel loc din tine de unde toate actiunile tale capata sens si în urma lor ramane liniste. Acest loc exista în fiecare dintre noi, doar ca prinsi în situatiile de zi cu zi, din obisnuinta de a merge pe pilot automat, de a trai conform unor convingeri care nu ne mai folosesc, am cam uitat drumul spre el. 
Dupa multi ani de studiu al întelepciunilor stravechi, cu un masterat in Filosofie, in prezent este coach & trainer in terapie cognitiva la Intui Nordic Institut for Mental Training, cu peste 18 ani de experienta în munca directa cu oamenii si în grupuri. Sustine cursuri si seminarii în toata Europa. 

Metodele folosite de Viggo in seminariile lui au ca rezultat o minte calma, relaxata, dar in acelasi timp clara, care se poate focaliza pe ceea ce e nevoie sa se focalizeze, clipa de clipa. Cu o minte clara si focalizata pe ceea ce trebuie, experientele din viata devin de o calitate exceptionala. Traiesti fiecare moment intr-o prezenta totala, pentru ca este momentul pe care tu ai ales sa-l traiesti. Beneficiile acestui mod de a-ti trai viata plina de sens sunt numeroase, incepand cu o stare de bine, bucurie de a trai, empatie si intelegere, stabilitate emotionala, concentrare, intarirea sistemului imunitar, somn de calitate, intinerire, reducerea stresului etc. 

La acest seminar vei descoperi metode simple si practice, pe care le poti folosi in viata de zi cu zi meditatie ghidata, body scan,walking meditation,tehnici de relaxare) si vei afla ca folosirea lor are efecte importante in viata personala, de familie, in afaceri, societate, adica in toate aspectele importante ale vietii. De asemenea, ajuta la imbunatatirea starii de sanatate prin reducerea stresului, imbunatatirea performantelor si a capacitatii de lucru, construirea unor relatii mai profunde si mai adevarate. 

Seminarul va fi in engleza si tradus in limba romana. 

Este necesara doar dorinta de a-ti insusi lucruri utile tie, de la un om care le-a descoperit prin mult studiu, munca si o cautare autentica. 
Viggo este acel gen de om pe care este imposibil sa-l uiti, iar timpul petrecut in preajma lui schimba ceva in tine, pentru totdeauna. 

Program seminar: 
Vineri 31 mai 19:00 – 21:30 
Sambata 1 iunie 9:30 – 13:00 ; 14:30-18:00 
Duminica 2 iunie 9:30- 13:00 

Locurile sunt limitate! 

Pentru inscrieri si informatii suplimentare,va rugam sa ne contactati: 
traiesteautentic@gmail.com 
tel 0745364228 Violeta.

Lasă un răspuns