Muzeul National de Geologie gazduieste expozitia temporara de figurine din ceara „Mit, Fictiune si Realitate”. Expozitia cuprinde 37 de figurine din ceara in marime naturala care provin de la Muzeul Figurinelor de Ceara din Sankt Petersburg.

 

Expozitia poate fi vizitata in perioada 5 ianuarie 2012 – 8 februarie 2012, cu exceptia intervalului 19 – 23 ianuarie 2012, cand expozitia va fi inchisa pentru intretinere.

 

Vizitatorii vor regasi printre personajele ale caror copii din ceară vor fi expuse la Bucuresti pe: Michelangelo, Shakespeare, Leonardo da Vinci, Gioconda, Shrek, Harry Potter, Afrodita, Elena din Troia, Geryon, Omul lup, Minotaurul, Cerber, Zeus, dar si cel mai gras om din lume.

 

Expozitia poate fi vizitata in perioada 5 ianuarie – 8 februarie 2012, de marti pana duminica, intre orele 10.00 si 17.00. Pretul unui bilet de intrare este de 15 lei pentru adulti si de 7 lei pentru copii (pentru copiii care vor veni in grupuri organizate, preţul unui bilet va fi de 5 lei), in acest tarif nefiind inclusa si vizitarea muzeului.

 

Sursa: HotNews

Lasă un răspuns