“Secretele Egiptului Antic”, prima expozitie a proiectului History Hackers, va ajunge in curand si la Sibiu.

           Incepand de vineri, 29 ianuarie, cei mici vor putea vizita expozitia chiar in Piata Mica, la Muzeul de Etnografie Universala Franz Binder, aceeasta fiind primul proiect de acest gen, dedicat copiilor, organizat la Sibiu.

           Dupa un turneu prin mai multe orase ale tarii precum Cluj – Napoca, Timisoara sau Iasi, expozitia interactiva “Secretele Egiptului Antic” poposeste la inceputul acestui an si la Sibiu.

          Aceasta va putea fi vizitata in perioada 29 ianuarie (ora 14:00) – 10 aprilie, in cadrul Muzeului de Etnografie Universala Franz Binder.

         Programul de vizitare va fi de marti pana duminica inclusiv, intre 9:00 si 17:00.

         Biletele pentru expozitie sunt disponibile la muzeu si in reteaua Eventim, la urmatoarele categorii de pret: 20 lei biletul pentru copii sub 14 ani si 30 de lei biletul pentru adulti.

        Biletul permite vizitarea si participarea la toate activitatile expozitiei, cu mentiunea ca suvenirurile si o parte dintre obiectele realizate in cadrul atelierelor pot fi achizitionate separat. Pentru familii vor exista pachete speciale, iar pentru grupuri (minim 20 de copii) un bilet va costa 15 lei, cu gratuitate pentru insotitori si rezervare in avans la adresa de email egipt@artmania.ro si/sau la numarul de telefon: 0746.264.771.

             “Secretele Egiptului Antic” este prima dintr-o lunga serie de expozitii interactive reunite sub umbrela History Hackers – expozitii concepute special pentru copii, in scopul familiarizarii acestora cu istoria civilizatiilor antice intr-o maniera mult mai accesibila si placuta.

      History Hackers este un concept original Emagic, implementat la Sibiu de C.N.M. Astra in colaborare cu ARTmania.

www.historyhackers.ro

www.facebook.com/HistoryHackersRo

About Post Author

Lasă un răspuns