Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS continua sa promoveze proiectele recente de interior si design, inovative si sofisticate, premiate in cadrul ultimelor editii ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards si Lighting Design Awards. 
Tematica generala a editiei din 2013 este “interior architecture and design, product design, lighting design and engineering”. Evenimentul imbina partea de show cu partea tehnica, prezentarile proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate. 
Giorgio Borruso este invitatul special al celei de-a treia editii a Expoconferintei de Arhitectura GIS. Arhitect si designer italian, Borruso este cunoscut in special pentru lucrarile sale de design inovator pentru celebre case de moda si pentru marii retaileri de fashion. Pana in prezent, lucrarile sale au primit peste 80 de premii internationale de design, au aparut in peste o mie de publicatii si sunt expuse in colectiile muzeelor Chicago Athenaeum si Red Dot Museum. Giorgio Borruso a castigat in 2012, cu proiectul Carlo Pazolini, marele premiu Red Dot Design Award, Best of the Best.

Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS la JW Marriot Bucharest Grand Hotel

Lasă un răspuns