Odata cu deschiderea oficiala a sezonului estival 2016, calendarul de evenimente al Asociatie Litoral – Delta Dunarii continua seria de festivaluri, competitii sportive, evenimente culturale, activitati civice.

      Constanta si Mamaia au gazduit in luna mai Campionatul National de Taekwondo WTF, Festivalul Pestelui si Fructelor de Mare, Festivalul Scoicilor, Festivalul Pestelui Durabil.

      Astazi, Primaria Constanta, Federatia Romana de Sah, in parteneriat cu Asociatia Litoral – Delta Dunarii si campionul mondial Anatoly Karpov, invitat de onoare al Federatiei de Sah, deschid oficial Campionatul European Individual de Sah Feminin, care se va desfasura in perioada 26 mai – 8 iunie, in Mamaia, cu aproximativ 150 de participante din peste 27 de tari.


     

     Weekendul se anunta unul incarcat, cu multe activitati si evenimente pentru turistii care vor fi pe litoral, dar si pentru constanteni, care se pregatesc sa intre in Cartea Recordurilor, odata cu cel mai mare dans Sirtaki, organizat de catre Comunitatea Elena Elpis Constanta, unde peste 5600 de participanti se vor uni pentru a oferi un spectacol unic si inedit in Constanta, pe plaja Modern, sambata, 28 mai, incepand cu ora 19:00.       

      Cluburile din Mamaia si Satul de Vacanta si-au anuntat deja petrecerile, invitatii speciali si surprizele cu care ii asteapta pe turisti si constanteni, unele dintre ele chiar pregatind seri tematice grecesti la care ii asteapta dupa victorie pe participantii care sunt gata sa doboare un record la Sirtaki.

        Sambata, turistii si constantenii pot relua plimbarile si experientele cu Telegondola din Mamaia, cand aceasta isi redeschide oficial usile catre public.

 


       

       Duminica, toata atentia este indreptata spre cei mici, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.

 


       

       Asociatia Litoral – Delta Dunarii organizeaza pentru acestia un eveniment de neuitat, “Aventura in Lumea Povestilor”, o intalnire cu personajele Disney preferate din desenele animate, in Satul de Vacanta Mamaia, duminica 29 mai, ora 16:00.

       “Inca de la sfarsitul lunii aprilie, Mamaia si Constanta au dat startul evenimentelor sezonului estival 2016.

       Fiecare inceput al verii este o noua provocare si din nou, o misiune importanta de promovare si atragere a turistilor pe litoralul romanesc, in Constanta si in Delta Dunarii.

       Calendarul de evenimente include activitati si competitii care sunt targetate sa implice toate tipurile de public, sa ofere turistilor si constantenilor posibilitatea de a participa la festivaluri muzicale, culturale, competitii sportive si gastronomice, iar seara, sa guste distractia din cluburile, care le stau la dispozitie cu petreceri tematice si muzica pentru toate gusturile.

 


       

       In Mamaia, astazi incepe Campionatul European de Sah Feminin, cu Anatoly Karpov ca invitat special, urmeaza "Lumea Povestilor Disney" la Luna Park, eveniment organizat de catre Asociatia Litoral – Delta Dunarii, in premiera, in Satul de Vacanta, pentru 1 Iunie, apoi un Sirtaki de Cartea Recordurilor la Constanta.

 


       

     Continuam cu Seawolves Bike Fest in Mamaia Nord Navodari ( editia a VIII-a), Raliul Deltei, Zilele Euphoriei la Eforie, Aeromania de 10 Ani la Aerodromul Tuzla, Mamaia Color Run, Tenis Feminin, Mamaia Strongman, festivaluri muzicale, Zilele Marinei Romane pe tot Litoralul, Festivalul Antic Tomis si Parada Antica, Mamaia Romantica si incheiem cu un Campionat Mondial de Bob pe roti la Mamaia.” 

Declara Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii.

About Post Author

Lasă un răspuns