Cum marti este 1 mai, pentru multa lume weekend-ul asta va fi unul prelungit. Sunt o gramada de locuri unde puteti merge, si in sfarsit s-a dat startul evenimentelor la mare! Vreo scuza ca sa stati in case? Absolut nici una.

Am facut pentru voi o selectie de petreceri si concerte la care merita sa mergeti daca aveti ocazia. Avem de la concerte rock la petreceri dubstep, asa ca daca n-aveti deja program puteti sa va faceti acum.

Cum marti este 1 mai, pentru multa lume weekend-ul asta va fi unul prelungit. Sunt o gramada de locuri unde puteti merge, si in sfarsit s-a dat startul evenimentelor la mare! Vreo scuza ca sa stati in case? Absolut nici una.

Am facut pentru voi o selectie de petreceri si concerte la care merita sa mergeti daca aveti ocazia. Avem de la concerte rock la petreceri dubstep, asa ca daca n-aveti deja program puteti sa va faceti acum.


Vineri, 27 aprilie

– la Mamaia incepe Sunwaves Festival si dureaza pana luni.Ricardo Villalobos, Marco Carola, Lee Burridge, etcetera etcetera: petrecere nebuna doua zile, cu alte doua zile de afterhours. Must check.

– tot la Mamaia incepe 1st of May party by The Mission. Vineri si sambata pe Plaja Nord intr-un cort incalzit vor mixa niste super DJ pentru doua nopti excelente. De bifat!

– in Vama Veche incepe GoblinFest si dureaza pana luni (30 aprilie). Vor canta Suie Paparude, ROA, Silent Strike, dar siLes Elephants Bizarres sau Niste Baieti. Musai de mers macar intr-una din zile!

– daca totusi ati ramas in Bucuresti, se gasesc lucruri de facut si pentru voi. Cum ar fi un concert Norzeatic si Khidja (live band) in Control, care nu suna absolut deloc rau. Bonus pentru warm-up cu Avant’n’Gard, alti indivizi interesanti.

– daca ati ramas in Bucuresti dar inclinati spre partea mai metalica a lucrurilor (si nu ma refer la lanturi de aur), don’t worry: black metal-ul se revarsa peste Club Fabrica unde vor canta Endstille si Akral Necrosis. Trv kvlt!

– Bucurestiul ramane ofertant si pentru fanii hip-hop: in Wings Club vor canta Subsemnatu si invitatii, iar din cate am auzit o sa fie destul de tare.

 

Sambata, 28 aprilie

– daca sunteti la mare si preferati ceva mai oldschool, Vama Veche e pentru voi; respectiv Papa la Soni, unde vreme de trei zile (sambata, duminica, luni) va avea loc Alternative Chef si vor canta Luna Amara, Sophisticated Lemons, Alternosfera si Kumm.

– in Bucuresti (si nu la Budapesta) va avea loc Sziget Festival Official Party in Control. Se va pune muzica artistilor de la Sziget de anul asta si va fi si tombola cu bilete, asa ca evenimentul nu prea ar trebui ratat.

– tot in Bucuresti, in Hard Rock Cafe vine sa cante AmbraMarie – tanara speranta a rock-ului italienesc. Asta cu tanara speranta e de la ei, nu de la noi, dar va invitam sa mergeti sa va convingeti.

 

Duminica, 29 aprilie

– linistea de dinaintea furtunii. Continua toate evenimentele de la mare, asa ca daca dati o fuga prin Mamaia sauVama Veche precis va veti gasi ceva de facut.

 

Luni, 30 aprilie

– prima zi din weekend-ul prelungit! Cu ocazia asta, nostalgicii care au ramas in Bucuresti desi ar fi avut chef de mare pot gasi o alternativa in Turbohalle – canta OCS, Luna Amara, Tapinarii si East Roots, iar bautura va fi la discretie. Biletele costa cam mult (65 lei in avans, 80 la intrare) insa pe principiul "all you can drink" zicem ca merita.

– Tot in Bucuresti, niste scotieni oarecum indie si simpatici foc vor veni sa cante in Club Control – The Stagger Rats. Daca nici ei nu va vor face sa va simtiti "Fuzzy Fuzzy", nimic nu va reusi.

– Ceva mai brutal se va petrece in Underworld: Voidforger, Devastated si Human Host Body vor oferi o portie de hardcore/crust/sludge cum n-a mai gustat Bucurestiul de mult.

– trebuia sa existe si o petrecere cu tematica comunista: de data aceasta, in cauza este 1 Mai muncitoresc Party din Goblin Bucuresti. E cu palinca din partea casei, asa ca bifati cu incredere.

 

Marti, 1 mai

– ziua cea mare! Dati drumul la gratare! Daca ati ramas in Vama si preferati totusi ceva mai discret, Alina Manole va canta la Papa la Soni pentru toti amatorii de folk, luni patrate si dragoste in 3. Atentie, concertul incepe in miezul zilei (ora 11:00 AM)!

 

Miercuri ne revedem la birou pentru cea mai scurta saptamana lucratoare din an 🙂 Distractie placuta oriunde ati merge! Daca am ratat ceva important, tineti-ne si pe noi la curent (e greu sa fii omniprezent, na).

 

Sursa:www.bestmusic.ro

About Post Author

Lasă un răspuns