Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Transilvania Blues Festival 2018

mai 22 @ 19:58

    Pe 22 și 23 iunie se va desfășura la Brașov prima ediție Transilvania Blues Festival.
    Două seri de blues cu trupe din Italia, Germania și Brașov. In the mix: classic blues, acoustic blues, stoner blues &rockabilly blues.Transilvania Blues Fest vine în întâmpinarea publicului de specialitate cu un mix eclectic de blues pe parcursul celor două zile de festival, cu nume noi, în premieră în România și / sau Brașov.

    Vineri 22 iunie se deschide în forță cu DeadMan’s Blues Fuckers, duo milanez de heavy blues. Instrumente DIY și bărbi dese, și un amestec de heavy rock, vibraţiistonerși, mult blues electric, primitiv.

    Atmosfera se va calma un pic la mijlocul serii, când pe scenă va urca Diego Potron, one-man blues show cu un feeling și un repertoriu deosebit.Seara de vineri se va încheia cu GorillaPulp, trupă italiana care îmbină în mod original blues-ul cu sonorități stoner și cu heavy metal din anii 70, creând un amestec de Heavy Blues și Stoner Rock.

    Seara de vineri, dedicată trupelor din Italia și organizată cu sprijinul Institutului Italian de Cultură din București, va mulțumi deopotrivă adepții blues-ului clasic cât și amatorii de sonorități mai dure.

    Sâmbătă 23 iunie este momentul blues-ului autohton cu Cyfer Trio, proiectul actual al lui Călin Cyfer, unul dintre cei mai apreciați chitariști ai scenei Blues Rock din România. Călin va fi însoțit pe scenă de Darius Neagu (tobe) și KerezsiCsongor (bas). 


    Headlinerii Transilvania Blues Festival sunt germanii de la BB andthe Blue Shacks, una din cele mai bune trupe de blues din Germania.

    Cu mai mult de 4000 de concerte la activ și 13 albume în palmares, sunt o trupă cu o solidă reputațieinternațională, cântând cu succes la unele dintre cele mai importante festivaluri de blues din lume.Rockabilly Blues par excellence, o încheiere perfectă pentru cele două zile de festival.

LetThere Be Blues!

Preț bilete: Presale 40 LEI / zi, 60 LEI abonament pe 2 zile. 45 LEI în seara concertului.

Line Up:

Vineri, 22 iunie:
20:00 DeadMan’s Blues Fuckers (ITA)
21:00 Diego Potron (ITA)
22:30 GorillaPulp (ITA)

Sâmbătă, 23 iunie:
21:00 Cyfer Blues Band (BV)
22:30 B.B. & The Blues Shacks (GER)

Organiztor: Asociația Transilvania Arts&Events
Parteneri: Centrul Cultural German Braşov | DeutschesKulturzentrum Kronstadt , Goethe-Institut Bucuresti, IstitutoItaliano Di Cultura Bucarest
Sponsor principal: Tecton Trust
Parteneri Media: Sunete, Zile și Nopți, Rock FM, AK24

 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
19:58

Lasă un răspuns