Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TRANCENDANCE WITH TEMPO GIUSTO

aprilie 15 @ 17:59

Tempo Giusto, unul dintre cei mai prolifici artisti din Finlanda care a revolutionat muzica dance electronica, ajunge pentru prima data in Romania, in cadrul unui eveniment marca TrancENDancE (TND) si sustinut de Trancearena.ro, de data aceasta la Bacau, Club Kremlin pe 6 Noiembrie 2010. In ciuda faptului ca este un nume nou pe scena EDM,
munca si colaborarile lui Tempo Giusto au ajuns sa fie sustinute de o lista lunga de dj si artisti, pe care se regasesc Tiesto, Markus Schulz, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Will Holland, Solarstone, Matt Darey, Cor Fijneman, Marcus Schossow, Thomas Sagstad, Mark Eteson, Tom Colontonio, Mr.Sam si multi altii.

In 2010, suntem martorii ascensiunii artistului spre ceva extraordinar, fiind sustinut de Ferry Corsten, cu aparitii pe cele doua editii ale compilatiei Once Upon A Night (‘Metropolitan’ – track inclus pe prima editie OUAN si Stockticker
– cu Ima’gin – pe cea de-a doua editie OUAN). Dar artistul caracterizat de un sound ”clubby progressive” nu incheie anul aici, ci este hotarat sa demonstreze ca poate sa duca muzica pe cele mai inalte culmi, lansandu-si albumul de debut ‘Premiering In Theaters’, alcatuit din 14 piese atent selectate si compuse cu pasiune pentru muzica si  indemanare meticuloasa in ultimii doi ani demne de un licentiat in inginerie audio si inregistrari.

Tracklist Tempo Giusto – ‘Premiering In Theaters’:

 1. For That Someone
 2. Alive feat.Minnamarie
 3. Envision, Hold Me
 4. Paysage De Reve
 5. Citizen Kane
 6. Diesel
 7. Matheo
 8. Stockticker with Ima’gin
 9. Inside The Bottle
10. Apocalypse
11.Ground Zero
12. Flamingo
13. Jekku
14. Coma

YouTube album sampler: http://www.youtube.com/watch?v=TDXL02dMPZQ [1]

Evenimentul TrancENDancE din Club Kremlin va promova albumul de debut semnat Tempo Giusto, si intitulat ‘Premiering In Theaters’, lansat la Echelon Records, pe 12 octombrie! Tempo Giusto ofera acum publicului din Romania sound-ul sau caracterisitc in forma sa cea mai pura, dar si mai imbogatit pe unele piese, combinand dinamismul melodic cu o frenezie salbatica. ”Tempo Giusto este in drum spre ceva mare si extraordinar!”, spunea Marcus Schossow.

Alaturi de Tempo Giusto, vor mai mixa si rezidentii TrancENDancE: Snatt & Vix.

Bilete la intrare –
15 RON

Ora de start : 22:00

Club Kremlin – Central Plaza, Bacau –
Str. Erou Ciprian Pintea, nr.29

Rezervari : 0758.68.68.78

http://www.clubkremlin.ro [2]

Join this event on

Facebook:

SURSA:

Links:
––
[1]
http://www.youtube.com/watch?v=TDXL02dMPZQ
[2]
http://www.clubkremlin.ro/

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
17:59

Lasă un răspuns