Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Toamna se numara…cele mai tentante oferte la spectacolele din Cluj!

noiembrie 12 @ 5:42

In luna septembrie, poti cumpara bilete cu pret redus

 la concertul tenorului ALESSANDRO SAFINA  

 

     Vacanta de vara s-a incheiat insa pentru iubitorii de evenimente cultural-artistice, care aleg sa se deconecteze la finalul zilelor incarcate de la serviciu si sa profite de cateva ore de relaxare in compania artistilor autohtoni sau a starurilor de notorietate mondiala, exista oferte tentante la bilete valabile pe parcursul lunii septembrie.

    Una dintre recomandarile noastre, adresata publicului spectator din inima Ardealului, ramane fara doar si poate reprezentatia tenorului de origine italiana ALESSANDRO SAFINA, din data de 14 decembrie, ce va transforma Sala Polivalenta din Cluj-Napoca intr-o locatie nobila, eleganta si plina de rafinament. 

    Desi, biletele disponibile la categoriile Golden VIP si cat.IV se apropie de epuizare, in luna septembrie, organizatorii vin in intampinarea clientilor interesati cu reduceri substantiale la achizitionarea biletelor, indiferent de categoria de loc.

     Astfel, in perioada 5 septembrie – 5 octombrie a.c., biletele alocate concertului Alessandro Safina de la Cluj, pot fi cumparate cu o reducere de 20%.  

 


 

Preturile devin astfel:

 
Golden Vip:  252 lei

 Vip:                 210 lei

Categoria 1:   168 lei

Categoria 2:   134 lei

Categoria 3:     93 lei

Categoria 4:     50 lei

      Acestea pot fi achiziționate online de pe www.bilete.ro și  www.eventim.ro sau din magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour, benzinariile OMV,  de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

 

     Detalii video:

https://www.facebook.com/premiumbooking/videos/o.1738152656402545/1224822284196237/?type=2&theater

     Timp de doua ore, vocea angelica si totodata, puternica a charmantului artist va fi acompaniata de 50 de muzicieni profesionisti, membri ai orchestrei simfonice.

     Ariile celebre de opera, abordarile muzicale inedite in stilul pop-opera, melodiile in ton cu atmosfera sarbatorilor de iarna in interpretarea artistului Alessandro Safina, precum si a invitatilor surpriza, vor crea atmosfera unui spectacol total, rasplatit cu aplauze si ovatii din partea publicului de pe toate meridianele.

Alessandro Safina & Elton John -Your Song

https://www.youtube.com/watch?v=Zd_asm17eUg 

 

Alessandro Safina &  Rod Stewart – Dont Get Around Much Anymore

 

https://www.youtube.com/watch?v=my50gqH1u84

Detalii

Dată:
12 noiembrie 2023
Oră:
5:42

Lasă un răspuns