Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Timp pentru Viață – Concert Caritabil

3 noiembrie 2018

TIMP PENTRU VIAȚĂ este mai mult decât o deviză.
TIMP PENTRU VIAȚĂ este ceea ce se va întâmpla pe 3 noiembrie 2018 la Ateneul Român.

Trei grupuri vocale extraordinare se unesc în slujba binelui și oferă Timp pentru Viață pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței. Vrei să le oferi și tu Timp pentru Viață? Cumpără-ți bilet la spectacol.
Cvintetul vocal „ANATOLY”Blue Noise și Brio Sonores Official pe 3 noiembrie la Ateneul Român un spectacol a capella ce va traversa stiluri surprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz și contemporan.

Cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul non-conformist pe care îl abordează. De aceea, spectacolul promite să fie unul plin de surprize.

Mai mult, dacă adaugi în coșul de cumpărături „Un bilet pentru un pacient”, poți oferi unui copil sau adult de la HOSPICE șansa de a fi în sală la acest concert. Pentru un pacient care înfruntă un diagnostic greu, o seară memorabilă la Ateneul Român poate înseamna cea mai mare bucurie în perioada grea prin care trece. Cumpărând un bilet în plus, vei oferi mai mult decât un cadou: îi vei oferi unui pacient o seară de terapie prin muzică și îi vei reda speranța că se poate bucura de fiecare clipă.

Invitați speciali: Liviu Teodorescu și Doru Todoruț

Bilete pe http://bit.ly/TIMPpentruViata

Details

Date:
3 noiembrie 2018
Event Category:
Event Tags:

Venue

pin Romanian Athenaeum
str. Benjamin Franklin nr. 1-3
Bucharest,, România
+ Google Map