Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Night of Legends

mai 19 @ 2:39

Despre muzica anilor ’70- ’80 se spune ca face parte din ”perioada de aur a muzicii universale” si este fara nicio indoiala, cautata si astazi, de toate generatiile. Anual ne trec pragul numerosi artisti internationali de legenda, pentru a-si bucura fanii din Romania cu melodiile celebre care au marcat cele mai reusite party-uri din adolescenta noastra.

 

Dar, cum ar fi daca romanii ar reedita ideea ”baieram-ului” de altadata, si ar experimenta sentimentul satisfactiei totale, luand parte la DOUA concerte in aceeasi seara, sustinute de doi dintre cei mai reprezentativi artisti ai celor mai frumosi ani?!

International Best Project lanseaza in Romania un nou concept de concerte, menit  sa le ofere iubitorilor de show-uri LIVE, seri muzicale de neuitat cu program extins, iar avantajul major al spectatorului care opteaza pentru acest tip de eveniment consta in faptul ca biletele sunt tarifate la preturile afisate pentru un singur concert.

 

In data de 14 octombrie 2014, la Sala Polivalenta, BONNIE TYLER & SMOKIE, doua nume legendare, isi vor uni fanii intr-un singur loc pentru a le oferi doua concerte de tip GREATEST HITS cu peste 3 ore de muzica 100% LIVE. Spectatorii isi vor putea aplauda la scena deschisa, artistii preferati si vor putea fredona refrenele celor mai mari hituri.

 

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor ’70-’80, care a inregistrat vanzari de peste 100 de milioane de copii isi va delecta publicul cu piese precum „It’s A Heartache”, ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”, dar si cu multe alte surprize ce ii va face pe nostalgici sa tresalte de bucurie.

 Bonnie Tyler – ” It’s a Heartache” : http://www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs

 

Nici trupa Smokie nu se va lasa mai prejos! Acestia sunt nerabdatori sa revina pe scena Salii Polivalente pentru o distractie pe cinste alaturi de toti cei care au umplut ani la rand salile de spectacol din toata tara. Seara de 14 octombrie 2014, va fi precum o sarbatoare a muzicii anilor 70 – 80, celebrata cu multa muzica de calitate. Din repertoriul celui de-al doilea concert nu vor putea lipsi piesele de rezistenta: ” Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Alice”,  „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me”, si bineinteles, cel mai popular single al trupei, „Living Next Door to Alice”.

Smokie – ”Living next door to Alice”: http://www.youtube.com/watch?v=67ZAY0OCrH4

 

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Vreau Bilet si pot fi achizitionate de la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, magazinele EuroGsm, sediul Vreaubilet.ro din Bd. Octavian Goga, nr.24, de la Libraria Eminescu, si online prin WWW.VREAUBILET.RO. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, astfel: VIP – 255 Ron, cat.I- 225 Ron, cat.II – 195 Ron, cat.III –  175 Ron si cat IV – 125 Ron.

Details

Date:
19 mai 2024
Time:
2:39

Lasă un răspuns