Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Mono Jacks – lansare album Gloria la Râmnicu Vâlcea

22 februarie 2020

 

Sâmbătă, 22 februarie 2020, la Aby Stage Bar din Râmnicu Vâlcea (bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 28), cei de la The Mono Jacks vor lansa noul lor album de studio intitulat Gloria!

Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei (presale). La intrare, în seara concertului, biletele vor costa 50 de lei (în limita stocului rămas).

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow

„Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

www.themonojacks.com
http://fb.com/themonojacks

Details

Date:
22 februarie 2020
Event Category:
Event Tags:

Venue

ABY STAGE BAR
CALEA LUI TRAIAN NR 158A, 240227 Râmnicu Vâlcea
Râmnicu Vâlcea, România
+ Google Map

Lasă un răspuns