Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Mono Jacks – lansare album „Gloria” / Expirat / 12.02

12 februarie 2020

 

Miercuri, 12.02. Open doors: 21:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 50 lei – pre-sale / 60 lei – at the door
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro:
https://www.iabilet.ro/site/event/52445

––

”Salut!

Ne-am dorit tare mult, ca după toată agitația lansării de album, să avem ocazia să petrecem niște timp împreună. Așa că vă dăm întâlnire miercuri, 12 februarie, la Expirat Halele Carol. Avem povești noi de spus, și vom avea timp să le împărtășim la un pahar de vin, înainte și după concert, pe care noi l-am numit un “concert boutique”. Ceva intim, de pus la colecția cu momente speciale.

Ne vedem miercuri, 12 februarie, la Expirat, ca să ne privim ochi în ochi.”

„Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” – Doru Trăscău

Întreg albumul The Mono Jacks – Gloria este disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale urmând acest link: https://smarturl.it/tmj-gloria.

Details

Date:
12 februarie 2020
Event Category:
Event Tags:

Venue

expirat
Constantin Istrati Str.1 , Sector 4, 040542,
Bucuresti, România
+ Google Map
Phone
073EXPIRAT
View Venue Website

Lasă un răspuns