Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

The Color Run NIGHT București powered by Kaufland

14 septembrie 2019

 

The Color Run NIGHT, singura cursă de alergare The Color Run pe seară a anului 2019 se va desfășura pe 14 septembrie în București.

La distracția de la start trebuie să fim cât mai mulți! The Color Run NIGHT e aici, iar pe 14 SEPTEMBRIE vom străluci în întuneric prin tone de pudră colorată și valuri de spumă!

ÎNSCRIERI: www.thecolorrun.ro/bucuresti-night

În 2019, seria de evenimente de alergare din cadrul The Color Run Hero Tour powered by Kaufland se desfășoară sub sloganul Aleargă, iubește, colorează-te! și debutează pe 20 aprilie în București.

Prin cursa colorată de 5 km, The Color Run Love Tour sărbătorește prietenii, familia și toate lucrurile pe care le iubim. Participă și tu la evenimentul care ne aduce pe toți aproape!

Eveniment

Distracție, iubire și multă culoare

The Color Run este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în care distracția este pe primul plan. Nu degeaba este numită și „cea mai fericită cursă de alergare din lume”.

Mii de alergători au ales provocarea colorată și au participat la cursele de zi din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Oradea, precum și la cursa de la asfințit din Mamaia.

Însă distracția continuă cu tone de pudră fluorescentă și după lăsarea întunericului la The Color Run București NIGHT, pe 14 septembrie.

The Color Run LOVE TOUR, noul concept al anului 2019, este cel mai colorat dintre toate de până acum și vine pentru prima oară în Galați!

La distracția de la start trebuie să fim cât mai mulți! The Color Run Love Tour e aici, iar pe 28 septembrie ne colorăm în mii de nuanțe.

ÎNSCRIERI: www.thecolorrun.ro/galati

Detalii

Data:
14 septembrie 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:

Loc de întâlnire

Piata Unirii
România + Harta Google