Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

The Battle of ROCKSIN-Runda 2

aprilie 15 @ 19:39

The Battle of ROCKSIN-Runda 2      9 martie

Etapa cu nr 2:

Urmatoarele trupe inscrise in concurs vor concerta marti, 9  martie, la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20. Intrarea este libera. Iata trupele ce se vor afla in concurs:

ASTERO

www.myspace.com/trupaastero
Alternative
Bucuresti

PSEUDONOISE

Alternative
Bucuresti

INCIPIENT
Rock/Metal
Targoviste
www.myspace.com/incipientro

Party dupa concert cu Rocksin!

REAMINTIM:

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

Rocksin Crew

www.mypace.com/therocksin
WWW.therocksin.blogspot.com
rocksinmail@yahoo.com

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
19:39

Lasă un răspuns