Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stagiunea Regala – Camerata Regala – Concert Mozart @ Ateneul Roman | 25 mai 2019

25 mai 2019

Concert extraordinar  Camerata Regala

Dirijor: Salvador Mas Conde
Solist: Andrei Licaret

Program:
W.A. Mozart – Uvertura operei “Nunta lui Figaro”
W.A. Mozart – Concert pt pian si orchestra nr 24 in c moll Kv 491
W.A. Mozart – Simfonia nr 36 “Linz” in C dur Kv 425

Pret bilet :

Loji Vip – 119 ron
Loji cat II – 99 ron

Parter cat I – 89 ron
Parter cat II – 69 ron

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator.

Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale 

INFORMATII BILETE – call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Ce poate fi mai frumos decât să asculți Mozart, într-o sală de concert ca Ateneul Român, alături de artiști desăvârșiți.
Vă propunem ca repertoriu trei capodopere mozartiene:
Uvertura operei “Nunta lui Figaro”, Concertul pt. pian și orchestră nr. 24 în c moll Kv 491 și Simfonia nr. 36 “Linz” în C dur Kv 425.
Am invitat pentru acest concert doi artiști deosebiți, care se remarcă prin sensibilitatea și profunzimea cu care se exprimă în muzică, pianistul Andrei Licareț și dirijorul Salvador Mas Conde.
Vă așteptăm cu drag !!!

Despre Andrei Licareț

Despre Salvador Mas Conde

Detalii

Data:
25 mai 2019
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Loc de întâlnire

Ateneul Roman