Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SOLD OUT – Jurjak / Expirat / 01.03

1 martie 2019

Vineri, 01.03. Open doors: 19:00 / Live: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Evenimentul este SOLD OUT, iar de la intrare nu se mai pot achiziționa alte bilete.

–––-

Spring time blues. Pe 1 martie la Expirat cu Jurjak – muzician, regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății.

„Totul a început în 2005, când m-am apucat să bat toba alături de K-Gula şi Confusion, prima trupă de hip-hop live din România. Am absolvit Dreptul însă mi-am dat seama că nu aş putea să practic această profesie pentru că nu mi se potriveşte.

În urma unei călătorii peste ocean, am citit multă poezie şi am început să scriu versuri. Aşa mi-am descoperit latura creativă şi am decis să mă înscriu la Facultatea de Film. Având ritmul în sânge şi ureche muzicală, cu o chitară, o clapă şi câteva noţiuni de teorie muzicală, am început să-mi transform gândurile în sunete.” (Jurjak)

În octombrie anul trecut, Jurjak și-a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”. Un album cu influențe blues, electro, rock și folk, pe care se regăsește și piesa „Imnul Minerilor”, nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrilă”.

Albumul a fost prezentat alături de Daniel Olteanu (tobe, producție, mix și master), Daniel Minel Stoica (chitară și clape) și Narcis Axinte (chitară și bas).

Facebook: https://www.facebook.com/MrJurjak
YouTube: https://www.youtube.com/user/JurjakVEVO
Soundcloud: https://soundcloud.com/jurjak

Details

Date:
1 martie 2019
Event Category:

Organizer

Expirat
Phone
073EXPIRAT
View Organizer Website

Venue

expirat
Constantin Istrati Str.1 , Sector 4, 040542,
Bucuresti, România
+ Google Map
Phone
073EXPIRAT
View Venue Website