Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SKA-NK

noiembrie 13 @ 0:28

Cu parere de rau, anuntam anularea concertului de lansare a videoclipului „Boxele, rotile” de la Bucuresti, din 18 mai. Motivul anularii il constitue lipsa logisticii de concert. Clubul Panic! nu mai poate asigura sonorizarea pentru concert. Ne cerem scuze publicului pe aceasta cale.
Totusi, ca sa compensam acest concert din Bucuresti, ne  vedem cu trupa Skan-k in 8 iunie la Arenele Romane la festivalul RadioMusicTV !

 

 

Cu multiple difuzari la Radio Guerrilla pentru piese precum „Nu mai sta in spate” sau „Boxele, rotile”, castigatoare a sectiunii „newcomers” in cadrul concursului Ursus Evolution 2012 si una dintre cele mai proaspete aparitii pe scena muzicala romaneasca in ultimii ani, SKA-NK au pregatit pentru acest an o tripla lansare pentru clipul piesei „Boxele, rotile”. Vom regasi in piesa dorinta individului de a fi nonconformist, de a depasi starea de rutina:”Si ce daca blugii-s rupti…tatuajele sterseChiar pot sa mut munti…imbracat in zdrenteFa la fel ca mine…nu arunca piatraIntra muzica, deschide-i poarta.”Piesa „Boxele, rotile” a fost al doilea single difuzat in heavy rotation de Radio Guerrilla, la inceputul anului 2013. Puteti asculta piesa in varianta acustica aici :http://www.youtube.com/watch?v=DYMsbTUl-wQLansarea clipului are loc in trei orase: Baia Mare, Cluj si Bucuresti.Originari din Baia Mare, amuzanti si inteligenti in acelasi timp, SKA-NK abordeaza un stil muzical descris ca o combinatie de pop-punk cu ska, rap sau reggae ce poate fii sintetizat prin insasi deviza lor: „Happy punk for happy people!”In 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut „Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul videoclip oficial la piesa „M-am saturat de ploaie”. Combinatia aparte de rap cu rock din piesa „Nu mai sta in spate” a reprezentat un mare succes printre ascultatori, fiind difuzata timp de 2 luni in Top 40 Radio Guerrilla.Pe 15 octombrie 2012, Ska-nk a sustinut primul concert acustic, in cadrul emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session.
SKA-NK inseamna:Ghit Razvan (Johnny) – chitara si voceHorge Razvan (Aurel) – chitaraNemes Tudor – bassSzendrei Alexandru (Alec) – tobeGhit Madalin – voce
Pe 18 mai, incepand cu orele 22.00, SKA-NK vin sa incinga atmosfera in clubul Panic! din Bucuresti.
https://www.facebook.com/skaaaa.nkhttp://www.youtube.com/user/SkankVideosTv”Sustin Ska-nk in deschidere- trupa Just Another Lie – trupă ska-punk , cu influențe raggae, rap, hardcore, înființată în 2010 și care cântă despre ce-i în jur și ceva în plus. Concertele lor includ o componentă acută de comedie, de la ținută la glumele dintre piese, pentru un show ieșit din tipare.
Just Another Lie – Fluierhttps://www.youtube.com/watch?v=lFFN8gwZC4Q

Detalii

Dată:
13 noiembrie 2023
Oră:
0:28

Lasă un răspuns