Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Shine 2015 – Triggerfinger, Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec + many more

aprilie 15 @ 18:20

Festivalul Shine, ajuns la a doua editie, anunta primele cinci nume prezente pe afis: belgienii de la TRIGGERFINGER, in premiera in Romania si trupele romanesti Suie Paparude, Coma, Grimus si Toulouse Lautrec.

Nu scapati abonamentele de 2 zile, earlybird la doar 34 de lei pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro si in toate punctele clasice de vanzare: Magazinul Muzica, Diverta, Vodafone, Orange, Senia, Uman, Perfct Tour, Domo,Humanitas, Carturesti, Sala Palatului etc..

Shine va avea loc intre 4 si 5 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, Open Air si isi propune sa ofere un lineup cu 6 artisti pe zi alaturi de un headliner international, combinand stiluri de la rock alternativ la indie la electro si trip hop. Dupa ce prima editie i-a avut ca headlineri pe Alternosfera si Coma, Shine trece la urmatorul nivel oferind un eveniment de doua zile in probabil cea mai buna locatie de concerte open air, Arenele Romane.

Triggerfinger, primul headliner al festivalului Shine, este o trupa de alternatve-indie/stoner rock originara din Belgia, activa inca din 1998, trupa ce a cunoscut recunoastere mondiala odata cu interepretarea acustica a piesei “I follow rivers” de la Lykke Li, interpretare ce a atins peste 10 milioane de viewuri pe youtube:

www.youtube.com/watch?v=fzWQV5OiQQQ

Cu 4 albume de studio la activ, cel mai recent “By Absence Of The Sun” lansat chiar in 2014, Triggerfinger au sustinut sute de showuri pe marile scene internationale cantand chiar si alaturi de Rolling Stones in Hyde Park din Londra. Triggerfinger a castigat, printre altele si Belgian Music Industry Award in 2013 pentru hit of the year, best group, best alternative music si best live-act

Abonamentele pentru Shine sunt disponibile online pe www.iabilet.ro si pe www.eventim.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Mag. Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) si in reteaua Eventim (Mag. Vodafone, Domo, Germanos, Orange, Carturesti, Sala Palatului etc..) la urmatoarele preturi:

Primele 300 de abonamente de doua zile au preturi speciale 34 de lei Acces General si 49 de lei Golden Circle

Dupa, acestea vor costa 39 de lei Acces General si 54 de lei Golden Circle pana pe 1 martie

44 de lei Acces General si 59 de lei Golden Circle pana pe 4 iulie

50 de lei Acces General si 70 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare in limita locurilor disponibile

Puncte fizice de vanzare pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru, langa Mac)
– Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100

Inca sapte trupe vor fi anuntate cat de curand pe afis!
Un eveniment BestMusic Live Concerts

Details

Date:
15 aprilie 2024
Time:
18:20

Lasă un răspuns