Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

iunie 24 @ 22:55

 

Senzatia Youtube Postmodern Jukebox in premiera la Bucuresti

 

Originala trupa Postmodern Jukebox concerteaza in premiera la Bucuresti pe 29 mai la Sala Palatului. Biletele VIP si sectoarele B, C, H, I sunt epuizate in acest moment. 

 

Aparuti peste noapte din adancurile Internetului, povestea lor de succes e visul oricarui debutant. Au plecat de la un videoclip inregistrat cu volumul dat la minim, ca sa nu deranjeze vecinii, in sufrageria lui Scott Bradlee. “Thrift Shop”, un produs al catorva muzicieni talentati, platiti cu sandvisuri pentru contributia lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizari pe YouTube. Era doar inceputul. Recent, canalul oficial de YouTube al trupei Postmodern Jukebox a depasit 400 de milioane de vizualizari. O cifra-record, comparabila cu populatia Statelor Unite ale Americii (319 milioane la recensamantul din 2014). Trupa e hotarata sa sparga barierele virtuale cu turneul lor international din acest an.

 

“Aproape 250 dintre cele 400 de milioane de vizualizari sunt inregistrate in ultimul an” spune Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. “Dar si mai interesant este ca peste 100 000 de oameni au ajuns sa experimenteze Postmodern Jukebox live, si ca numarul va fi in crestere in mod semnificativ in 2016. Cu toate ca tehnologia a schimbat aproape fiecare aspect al vietii noastre, pur si simplu nimic nu se compara cu experienta live-ului, scena si artistii in carne si oase.”

 

Intr-o fisa de candidati la bunadispozitia oricarui cetatean indragostit de muzica, cei de la Postmodern Jukebox sunt foarte convingatori. Stiu cum sa faca muzica atat de interesanta incat sa devina virala, demonstrand o capacitate uimitoare de relua hituri pop contemporane si de a le transforma in superbe piese vintage. Au facut senzatie pe Youtube atunci cand coverul lor „We Can’t Stop” (Miley Cyrus) a adunat peste 14 milioane de vizualizari. Au continuat prin a transforma piesa lui Taylor Swift, “Blank Space”, in cabaret de epoca, au alunecat in jazz cu piesa lui Meghan Trainor, “All About The Bass”,  au pus soul-ul anilor ’70 in „I Want It That Way” (Backstreet Boys) si au lansat o emotionanta varianta voce/pian a celebrului „Take Me to Church” (Hozier).

 

Biletele ramoase in vanzare la spectacolul de la Sala Palatului costa 120, 160 si 200 lei, in functie de distanta fata de scena.  Se pot cumpara online pe www.eventim.ro sau prin reteaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, hipermarketurile Carrefour si benzinariile OMV). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim.

 

SPONSORI / PARTENERI

Details

Date:
24 iunie 2024
Time:
22:55

Lasă un răspuns