Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rockstadt Extreme Fest 31.08.2013

aprilie 14 @ 15:12

Trupa a transmis un mesaj pentru fanii din România, pe care îl puteţi urmări mai jos:

 

http://youtu.be/BmM8t26gnfo

 

În prezent TEXTURES a început lucrul la cel de al cincilea album de studio, anunţând următoarele prin intermediul paginii de Facebook : “avem idei noi şi am aranjat camera în care repetăm astfel încât să le putem înregistra imediat; e timpul pentru noi experienţe şi jam session-uri!

Gândurile noastre converg în aceeaşi direcţie şi suntem deschişi către orice fel de idee. Încă nu ştim unde vom ajunge, dar ştim că vrem să ne surprindem din nou pe noi înşine” au completat muzicienii.

 

TEXTURES a impus un nou standard pe scena metal din Olanda, încă de la lansarea primului album – „Polars” (2003), care a fost considerat de publicaţia Oor drept „cel mai bun album metal lansat vreodată în Olanda.

Cel de al treilea produs discografic, „Silhouettes” (2008) a însemnat o nouă piatră de hotar în cariera formaţiei: materialul a fost foarte bine primit, iar piesa „Awake” a făcut înconjurul lumii. Cât despre cel mai recent material – „Dualism” (2011), acesta este considerat de presa de specialitate cea mai complexă producţie lansată de olandezi până acum.

 

Pe 31 august TEXTURES va aduce, în premieră, în România sonorităţile progressive /death metal ce au consacrat-o în lumea întreagă.

 

Pe scena de la Râşnov TEXTURES va aduce un show divers şi spectaculos, caracterizat de un melanj de sonorităţi brutale, dar rafinate, linii melodice inovatoare şi o abordare vocală atrăgătoare.

 

Muzica celor de la TEXTURES a cucerit piaţa de profil din lumea întreagă: formaţia a concertat deja de două ori în India, iar pe piaţa europeană trupa a făcut senzaţie pe scena mai multor festivaluri importante, Graspop (Belgia), the Great Escape (Marea Britanie), Tuska (Finlanda) şi Hellfest (Franţa), fiind doar câteva dintre ele.

 

Rockstadt Extreme Fest are loc în perioada 29 – 31 august la Râşnov (baza olimpică). Line-up-ul evenimentului este următorul:

 

Joi 29 august:

TROOPER (România)

GOTHIC  (România)

ABIGAIL (România)

ROADKILLSODA (România)

Details

Date:
14 aprilie 2024
Time:
15:12

Lasă un răspuns