Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Robin and the Backstabbers – Bacovia Overdrive, vol. II – Arhanghel’sk @ Halele Carol

aprilie 14 @ 14:26

A sosit vremea.

Avem onoarea și privilegiul de a vă invita pe data de 8 mai la lansarea celui de-al doilea album Robin and the Backstabbers, Arhanghel’sk, precum și la sărbătorirea a 70 de ani de la încheierea celui de-al doilea război mondial în Europa.

Vor fi copii la nuntă, părinți cu dinți de fier și-avioane de hârtie trecând solemn pe cer. Va râde-un înger singur privind în frigider – ce frumoasă-i lumea, ce foame și ce ger… Mireasa va răspunde cuminte la întrebări. Mireasa va zâmbi cu ochii duși în depărtări. Un ban într-o fântână. Un zâmbet dus de vânt. Un cântec ne va ține pe toți pe pământ.

Bilete în rețeaua iabilet.ro – 35 de lei în luna aprilie, 45 de lei de pe 1 mai și 55 de lei la intrare. De asemenea, se poate pre-comanda și albumul împreună cu biletul de intrare.

https://www.iabilet.ro/bilete-robin-and-the-backstabbers-bacovia-overdrive-vol-ii-arhanghel-sk-22944/

Biletele prin sistemul iabilet.ro se livrează electronic (pe e-mail) sau prin curier, cu plata prin card, PayPal, OP sau SMS (Vodafone). De asemenea există puncte de vânzare fizice în magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) și Piața Romană, magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, rețelele IQBox și ZebraPay.

Plecați urechea, transmisiunea abia începe.

Robin and the Backstabbers – Arhanghel’sk (official video)
http://youtu.be/oorSE3za64A

Details

Date:
14 aprilie 2024
Time:
14:26

Lasă un răspuns