Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

RHYTHM OF THE DANCE, turneu in Romania by Project Event!

februarie 28 @ 9:00

RHYTHM OF THE DANCE, turneu in Romania! Project Events RomaniaDans Irlandez – Turneu National RHYTHM OF THE DANCE

Romanii din Constanta, Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara se vor putea bucura in luna aprilie de un spectacol unic! Compania Nationala de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul Rhythm Of The Dance in sapte orase din Romania, in perioada 24-30 aprilie 2015!

Rhythm Of The Dance este genul de spectacol pe care trebuie sa-l vezi cel putin o data in viata. 5 milioane de persoane din peste 50 de tari se pot lauda ca l-au vazut deja, povestea celtilor si a druizilor imbinand perfect arta dansului, maestria si imaginatia cu talentul dansatorilor si cele mai performante tehnici de sunet si lumina! 

Spectacolul ce tine aproximativ doua ore este o incursiune in lumea dansurilor traditionale celtice, un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului, un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

Inca de la infiintare, in 1999, protagonistii Rhythm of the Dance in frunte cu Mark C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strans in jurul lor milioane de fani si au sustinut turnee pe tot mapamondul (Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Abu Dhabi, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elvetia, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia, etc..)!

Programul turneului este urmatorul:
24 aprilie – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor 
25 aprilie – Suceava – Casa de Cultura a Sindicatelor
26 aprilie – Iasi – Casa de Cultura a Studentilor
27 aprilie – Bucuresti – Teatrul National Bucuresti
28 aprilie – Brasov – Sala Patria
29 aprilie – Cluj – Casa de Cultura a Studentilor 
30 aprilie – Timisoara – Opera Romana

Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la magazinele Flanco si in Librariile Librarium. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro!

~~Turneul National „RHYTHM OF THE DANCE” va trece prin Constanta, Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj, Timisoara in perioada 24-30 Aprilie 2015.~~

https://www.youtube.com/watch?v=wdmpI12I5WU

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Detalii

Dată:
28 februarie 2024
Oră:
9:00

Lasă un răspuns