Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Reopening Night

noiembrie 12 @ 6:50

Studio Martin isi redeschide portile, dupa marea renovare prin care a trecut vara aceasta, vineri, 17 septembrie, incepand cu ora 23:00. In acesta seara deosebit de speciala si indelung asteptata vor mixa doi artisti care ne viziteaza in premiera: Dixon (Innervisions, Berlin) si Trus’me (Prime Numbers, Manchester). In deschidere – Khidja. Intrare: 20 lei / 30 lei.

Dixon, fondator si owner al binecunoscutului label Innervisions, clasat de portalul Resident Advisor pe locul 8 in Top 100 DJ, se va afla la prima vizita in Romania dupa o vara in care a mixat la toate festivalurile si evenimentele care au contat pe scena internationala. Anul trecut a lansat o noua compilatie, „Temporary Secretary”, iar fanii au sansa atat de a castiga unul dintre CD-uri cat si un tricou Innervisions – „House House And More Fucking House” prin intermediul unui concurs pus la cale de Studio Martin in colaborare cu Innervisions si Backroom Entertainment.

Trus’me, originar din Manchester, artistul care s-a bucurat de cel mai mare suport din partea Secretsundaze, obisnuieste sa jongleze subtil in mixurile sale cu disco pana la soul, funk si house. La finalul anului trecut a lansat un nou EP, foarte apreciat de toti criticii de altfel, „In The Red”, la labelul sau, Prime Numbers, sub Fat City Recordings. Mai multe detalii despre activitatea lui puteti afla din urmatorul interviu video: http://www.youtube.com/watch?v=zn_kgd2nrYg

Mixuri Trus’me disponibile pentru download:

Studio Martin Reopening Night Trailer:


Mai multe informatii despre Studio Martin si artistii care vor mixa la redeschidere vineri, 17 septembrie, puteti afla si de la urmatoarele link-uri:


Detalii

Dată:
12 noiembrie 2023
Oră:
6:50

Lasă un răspuns