Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Red Bull SoundClash – Subcarpați versus Vița de Vie

9 octombrie 2019

 

RED BULL SOUNDCLASH: SUBCARPAȚI VS VIȚA DE VIE

Vino să vezi cea mai mare bătălie din istoria muzicii românești! Două trupe. Două scene. Un singur învingător. Evenimentul marchează prima confruntare deschisă între underground folclor și rock-ul alternativ din România!

Bătălia de la Polivalentă aduce față în față două armate cu greutate, Subcarpați și Vița de Vie, într-o confruntare creativă fără precedent, desfășurată în 4 runde provocatoare:
– THE WARM UP -> Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
– RUNDA 1: THE COVER –> Trupele interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
– RUNDA 2: THE TAKE OVER –> Subcarpați începe o piesă, Vița de Vie o preia din mers pe cea de-a doua scenă şi o continuă în stilul lor, apoi începe Vița de Vie şi preia Subcarpați… timp de 4 piese.
– RUNDA 3: THE CLASH –> Trupele reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
– RUNDA 4: THE WILD CARD –> Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

De 23 ani, Vița de Vie își pune amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revoluționat peisajul muzical românesc, precum „Basu’ și cu toba mare”, „Varză” sau „Praf de stele”.

Vița de Vie a evoluat împreună cu fanii, ostașii săi care, pe 9 octombrie, vor zgudui Sala Polivalentă.

După două ediții Red Bull SoundClash în care a dirijat forțele muzicale ale confruntării, Adi Despot îmbracă acum armura de combatant: „Am acceptat invitația ca fiind o provocare. Ne scoate din zona de confort și ne pune în situații total diferite față de cele cu care noi suntem obișnuiți. Și e fantastic!

Încă de la prima ediție, din postura de MC, aveam mereu un ochi ațintit pe ceea ce se întâmpla pe scenă și îmi imaginam cum am fi făcut noi, Vița de Vie, respectiva mișcare”, povestește Adrian Despot.

Subcarpați, cea mai mare grupare muzicală independentă din România, va ține garda sus și-și va apăra măritul codru, luptând cu arma preferată – mixul de hip-hop-folclor românesc.

„Știm conceptul de <> din U.K., de la <>, am văzut acum vreo doi-trei ani potențialul celor două arene față-n față. Mi-a plăcut foarte mult și ne întrebam când o să ajungem și noi să facem asta… și iată că a venit acel moment. O să fie o bătălie muzicală. Dacă Vița de Vie o să arunce ceva în foc, o să fim pregătiți”, promite MC Bean.

Toate informațiile despre Red Bull SoundClash sunt disponibile pe redbull.ro/soundclash. Rămâi la curent pe pagina dedicată evenimentului!

Partener principal Banca Transilvania. Susținut de Lidl. Powered by Kiss FM.

Details

Date:
9 octombrie 2019
Event Category:

Venue

sala polivalenta
Bucuresti, România + Google Map

Lasă un răspuns