Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pure Summer Love – Espuma Party

februarie 23 @ 2:40

Seria de evenimente >> Pure Summer Love – Espuma Party <<  continua. De aceasta data invitatul special este nimeni altul decat jumatatea - Way Out West - Jody Wisternoff

 Dupa mega party-ul de deschidere Pure Summer Love- Espuma Party w/ Anna Tur(Ibiza Global Radio), Funky Business Management anunta duminica 22 Iulie, in aceeasi locatie de top, Blueberry Pool by Ambasad’Or, a doua editie a acestui sezon. De data aceasta invitatul special este nimeni altul decat jumatatea Way Out West, talentatul producator si DJ, Jody Wisternoff.

 

Sezonul cald a inceput si asta nu poate sa insemne decat un singur lucru: distractie zi si noapte. Daca pana de curand trebuia sa mergi la mare, ca sa te poti bucura de petrecerile pe timpul zilei, sau daca trebuia sa mergi pana la Ibiza sa te poti bucura de petrecerile cu spuma, iata ca acum gasesti toate acestea si mai mult, in cadrul evenimentelor Pure Summer Love – Espuma Party, de la Blueberry Pool by Ambasad’ Or.

http://www.youtube.com/watch?v=GufdkK9PXoQ&list=UUMZmy4Ga-G4cG6WL1sHHrxA&index=2&feature=plcp

Dupa Jose Maria Ramon (IbizaGlobal Radio) si Anna Tur, a venit randul lui Jody Wisternoff sa incinga atmosfera,deja fierbinte de la Blueberry Pool, al carui sound se potriveste manusa cu conceptul de pool party.

De curand, Jody Wisternoff si-a lansat primul album solo “Trails We Blazed”. Prima piesa extrasa de pe album, se bucura deja de videoclip si de un real success. Evenimentul Pure Summer Love, face parte din turneul de promovare a albumului. In saptamana antecedenta evenimentului din Bucuresti, Jody il puteti asculta pe Jody in cadrul petrecerii Twisted Audio Boat Party,  Londra.

http://www.youtube.com/watch?v=s75Y-WcAyvA

Din line-up mai fac parte Rosario Internullo, Alex si Mircea Babescu si rezidentul Blueberry Pool, Audiopulse.

Judecand dupa ultima prestatie a lui Jody Wisternoff in cadrul unui eveniment Funky Business, unde atmosfera a fost una incendiara, ne asteapta un super eveniment Pure Summer Love.

http://www.youtube.com/watch?v=bsOCJnt9m2A

www.bookingdj.ro

Pret: 60 lei (sezlong inclus)

        30 lei (fr sezlong)

Detalii si rezervari: 0722.707.768

                           0726.210.028

Detalii

Dată:
23 februarie 2024
Oră:
2:40

Lasă un răspuns