Loading Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Pink Martini revine la București pe 1 decembrie 2018

1 decembrie 2018

 • Data:
  1.12.2018, 20:00
 • Se termina:
  1.12.2018, 23:00
 • Locatie:
  Sala Palatului
 • Oras:
  Bucuresti
 • Bilete:
  Reteaua eventim

Mica orchestră de 12 artiști, ce cântă în nu mai puțin de 25 limbi, deschide sezonul de concerte din iarnă de la București

O aventură muzicală în jurul lumii, ce își trage inspirația din filmele musical Hollywoodiene ale anilor ’40 și ’50 și îmbină o varietate de genuri într-o compoziție modernă și eclectică – Pink Martini aduce, pe orice scenă pe care performează, un repertoriu multilingv și un sound ce nu poate fi clasificat dar garantat va ridica publicul în picioare.

Ocazia de a asculta muzica lor sofisticată, cosmopolită și cu note vintage se va ivi din nou, pe 1 decembrie, la Sala Palatului, căci Events (www.events.ro)  îi aduc alături de publicul lor încă o dată.

Concertul din acest an va aduce, în premieră pentru România, colecția de cântece de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume.

De la colinde ucrainiene, franțuzești, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoția sau Germania  și cântece chinezești de anul nou, ori celebrul  White Christmas cântat în limba japoneză, toate vor răsuna pe scena Sălii Palatului, într-o splendoare muzicală.

Trupa iubește România – Thomas Lauderdale, liderul trupei, a declarat că Bucureștiul este o a doua casă pentru ei – și publicul îi iubește la rândul său pentru impecabilele interpretări vocale și intrumentale și pentru interacțiunea deosebită care transformă orice concert într-o experiență completă pentru spectatori.

Spectacolele lor  se țin cu casa închisă căci a asculta Pink Martini e ca o călătorie la ceas de seară pe toate meridianele: din piațetele romantice ale Italiei pe malurile Bosforului, din cafenelele cochete din Paris în Orientul îndepărtat și din Asia misterioasă în orașele pline de vervă ale Americii de Sud.

Înființată în 1994 în Portland, Oregon, orașul natal al lui Lauderdale, ca o trupă ce urma să combată zgomotul și mediocritatea percepută de unii drept muzică , după mai bine de douăzeci de ani, Pink Martini cântă acum pe podiumurile defilărilor de modă, în muzee și la prestigioase festivaluri de film atât melodiile proprii cât și reinterpretări ale unor piese celebre ce garantat vor face spectatorii să își aducă la concert pantofii de dans.

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului, din Bucureşti, de pe 1 decembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală sau de perioada de achiziţionare.

 Categorie Bilet  Presale 1 (21 martie-15 aprilie)  Presale 2 (16 aprilie – 15 mai)  Normal Sale (16 mai- 1 decembrie)
 Bilet VIP  290 lei  290 lei  290 lei
 Categoria I  200 lei  218 lei  240 lei
 Categoria II  158 lei  173 lei  190 lei
 Categorie III  125 lei  136 lei  150 lei
 Categorie IV  108 lei  118 lei  130 lei

 

 

Detalii

Data:
1 decembrie 2018
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Loc de întâlnire

Sala Palatului
Bucuresti, România + Harta Google
Sit web:
http://www.salapalatului.ro/