Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Pendulum djset la Arenele Romane (aer liber)

15 iunie 2019

Pendulum djset la Arena dnb
Sambata, 15 iunie 2019, Arenele Romane (aer liber)

–––––––
Despre bilete, acestea sunt 35 lei in avans (disponibile la magazinele Boarder’s si Ollie Gang Shop din Bucuresti), iar la poarta, in seara petrecerii vor fi 45 lei.
–––––––

Sambata, 15 iunie, PENDULUM revin la Arena dnb cu un djset in aer liber. Pe scena vor mai urca Gojira & Planet H, Zero’, Aspekt, cu VLC la visuals.

Petrecerea are loc la Arenele Romane in aer liber.

Povestea Pendulum a inceput in 2002 printr-o colaborare a lui Rob Swire, Gareth McGrillen si Paul Harding, rezultatul fiind piesa “Vault” (http://www.youtube.com/watch?v=WNWlwN63CLA), care a avut succes instant si a devenit un imn al anului 2003. A fost urmat de o serie de piese la fel de revolutionare in acelasi stil, ca “Trail of Sevens”, “Spiral”, “Back to You” si “Still Grey”, cat si un remix la “Tonite” a celor de la Concord Dawn. Doi dji de mare calibru care i-au sprijinit inca de la inceput sunt Adam F si DJ Fresh, care i-au invitat sa se alature noului lor label de atunci, Breakbeat Kaos. O ocazie unica in viata, drept urmare la sfarsitul lui 2003 s-au mutat in Marea Britanie. Single-ul de debut pentru Breakbeat Kaos, “Another Planet” (http://youtu.be/0StdA99Wal4)a intrecut orice asteptari anterioare. A debutat pe locul 1 in UK National Dance Chart si a ajuns chiar in Top 40 in chartul mainstream.

2005 a fost anul lansarii albumului de debut, arhicunoscutul si recunoscutul “Hold Your Colour” (http://www.youtube.com/watch?v=jyf9Tt_ORUM), care a vandut peste 300,000 de copii si a inclus si primul single care a ajuns in Top 30, “Slam/Out Here” (http://www.youtube.com/watch?v=gIOQfdn9L9c). Astfel au devenit cel mai mare act din underground si a urmat semnarea unui contract cu Warner Bros Records/Ear Storm. Au revenit cu hitul “Granite”, iar prin intermediul lui “Propane Nightmares” au patruns si in mainstream. Al doilea album, “In Silico” a debutat pe locul 2 in topurile din Marea Britanie. Succesul a fost incununat primind discul de aur si invitatii de a aparea la cele mai importante festivaluri – Download, Creamfields, Reading/Leeds, T in The Park si chiar in cadrul “Projekt Revolution” al lui Jay Z si Linkin Park. A urmat o serie de gig-uri sold out si un performance memorabil la Later cu Jools Holland, in fata a numarului record de 50,000 de oameni. Si in America sunt extraordinar de cautati – turneul de debut includea 13 aparitii sold out, de pe coasta de est pe cea de vest. Au ajuns si in Brazilia si Mexic si au avut aparitii la Jimmy Kimmel si Carson Daly. Popularitatea lor crestea in continuu, ajutata de fiecare performance si seturi explozive la Coachella si SXSW, cat si la Ultra Music Festival din Miami. Aparitiile lor erau mereu spectaculoase si pline de energie, fiind unul din cele mai viscerale si captivante show-uri de vazut. Al treilea album, “Immersion”, a intrat direct pe locul 1 in UK Album Charts si a fost urmat de 2 turnee sold out in UK, 2 spectacole grandioase la Wembley Arena, turnee in Europa si Australia si o vara petrecuta luand cu asalt circuitul international de festivaluri. În 2011 au fost oaspeti speciali ai Linkin Park pe A Thousand Suns US Arena Tour (si un cover Pndulum la Linkin Park: http://youtu.be/BC8Cb9fsMwY), urmat de un turneu propriu si de un nou periplu pe scena celor mai cunoscute festivaluri, adaugand la palmares Glastonbury, V Festival si Bestival.

In 2012 Rob Swire a comunicat ca nu vor mai exista show-uri live Pendulum si ca nu au niciun plan pentru mai departe, el si Gareth concentrandu-se pe proiectul Knife Party. Paul “El Hornet” Harding, recunoscut de acestia ca cel mai bun DJ dintre ei, este singurul care mai reprezinta Pendulum, prin djseturile pe care le sustine de atunci in toata lumea.

Asadar, un grup legendar, care a adus o contributie semnificativa la dezvoltarea scenei de muzica electronica si fara de care, cu siguranta aceasta nu ar fi fost la fel.

Detalii

Dată:
15 iunie 2019

Organizator

Arena dnb
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Arenele Romane
Bucuresti, România + Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Lasă un răspuns