Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PARTIZAN Acustic la Clubul Taranului | invitat Sergiu Corbu Boldor

iunie 24 @ 22:21

Proiectul Acustic este povestea unor prieteni îndrăgostiţi de frumos: Suedezu şi Artan. Un proiect artistic inedit la care a pus cu voioşie umărul, vioara şi poveştile, Sergiu Corbu Boldor.

Muzica a fost cea care i-a unit cel mai mult. Există între ei o afinitate, o înţelegere artistică reciprocă, destul de rar intâlnite. Le-a plăcut mereu aceeaşi muzică şi nu ai crede că vreunul l-a influenţat pe altul, ci mai degrabă l-a potenţat. Ei sunt acei puţini artişti cu carieră solidă care au evitat solutţile facile şi au stat departe de compromisuri. Toată lumea care îi iubeşte îi apreciază şi viceversa.

În lumea muzicală din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze şi busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, muzica lor poate avea efectul unei găleţi cu apă recepţionate dis-de-dimineaţă. Pachetul lor- muzica, text, producţie – depăşeşte un nivel de apetenţă mediu, aşa că este nevoie de puţină stăruinţă din partea ascultătorului, recompensa fiind un mod cu totul special de a te bucura de muzica. Cu alte cuvinte, cine doreşte să cunoască muzica Partizan nu o poate face decât dând de la el puţină şansă, efort pe care Partizan îl răsplăteşte întotdeauna.
Vineri,13 mai, cei trei prieteni îşi dau întâlnire pe scena din Clubul Ţăranului, la ora 21.00 fix.

Partizan a înregistrat până în prezent două albume, un disc single şi trei videoclipuri. Piese precum “Fata mea”, “Păpuşea masculină” sau “Banii” sunt doar o parte din ceea ce am ascultat la Partizan. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesă muzicală de excepţie “Manualul”, lansat in toamna anului 2013 a fost foarte bine primit de public, de posturile de radio, şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, impresionănd prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică.

Discografie
– Am Cu Ce – 2002
– Bucureşti – 2003.
http://www.partizan.ro/
https://www.facebook.com/Partizan.ro
https://www.facebook.com/SergiuCorbuBoldor
mail trupa.partizan@gmail.com
management&booking Lili Diaconu phone: 0040734004001

Partizan in presa:
http://www.formula-as.ro/2002/527/asii-adolescentilor-3/asii-adolescentilor-3415
http://adevarul.ro/locale/timisoara/interviu-formatia-partizan-am-devenit-ingrijorati-nu-probleme-1_50ad896b7c42d5a66396f303/index.html
http://www.ziare.com/articole/suedezu+partizan+interviu
http://www.evz.ro/detalii/stiri/partizan-romania-e-placuta-si-curata-ii-miroase-gura-a-flori-923457.html
http://www.observatorcultural.ro/MUZICA.-Urc-pe-scena-din-vanitate-dar-vanitate-de-tip-benign.-Interviu-cu-ARTANU*articleID_9610-articles_details.html

Partizan video interviu
https://www.youtube.com/watch?v=ZnUmE-hQqzI
http://www.mirceahodarnau.ro/interviu-cu-partizan-video/

Details

Date:
24 iunie 2024
Time:
22:21

Lasă un răspuns