Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Orchestra Simfonică București // Concertul Traditional de Anul Nou

aprilie 14 @ 13:51

 

          Luni, 28 decembrie 2015, Orchestra Simfonică București vă invită la Concertul Tradițional de Anul Nou.

     Aflat la cea de a treia ediție, concertul extraordinar va avea loc la Sala Mare a Teatrului Național București “I.L. Caragiale”, începând cu ora 20.

    Orchestra Simfonică București vă invită să luați parte la o seară memorabilă în care veți avea ocazia să ascultați în exclusivitate muzică clasică de cea mai bună calitate.

   Programul cuprinde o selecție specială de piese celebre din muzica clasică.

    Atât prin exuberanța, energia și bucuria de a face muzică, cât și din dorinta de a deschide lumea sunetelor și a formelor muzicale către un public variat, Orchestra Simfonică București și-a transpus viziunea pe termen lung în ceea ce privește arta interpretării muzicale.

    Timp de opt ani, misiunea Orchestrei Simfonice București a constat în atragerea și educarea unei palete cât mai largi de iubitori ai tuturor genurilor muzicale.

  De-a lungul timpului, flexibilitatea orchestrei în alegerea stilurilor muzicale diverse s-a concretizat printr-o serie de concerte susținute începând cu 2007.

 Astfel, Orchestra Simfonică București a abordat o diversitate de stiluri și genuri muzicale, de la muzica clasică până la stiluri mai puţin convenţionale pentru o orchestră simfonică precum muzică de film, pop/rock și crossover, încântând și atrăgând deopotrivă atât cunoscătorii, cât și tinerii iubitori de muzică.

  Astfel, s-au remarcat colaborările cu soliști de talie internaţională precum Angela Gheorghiu, Sarah Brightman, Tarja Turunen, Daishin Kashimoto, Claudio Bohorquez și artiști sau formații precum Toto Cutugno, Direcția 5 și Phoenix.

   [OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI – FLASH MOB AEROPORT
 OTOPENI 2013

https://www.youtube.com/watch?v=DWNuyUYB-jA

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI
 – CONCERT TRADIȚIONAL DE ANUL NOU 2015

https://www.youtube.com/watch?v=Jt8myong74o

[OFICIAL] ORCHESTRA SIMFONICĂ BUCUREȘTI – FLASH MOB ZIUA EUROPEI 2014

https://www.youtube.com/watch?v=GK5473L8YFQ

   Pentru mai multe informații despre Orchestra Simfonică București, accesați http://fb.com/bucharest.symphony.orchestra și http://osb.org.ro.

Details

Date:
14 aprilie 2024
Time:
13:51

Lasă un răspuns