Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Nazareth

noiembrie 13 @ 2:55

Legenda rock live la Hard Rock Cafe

 

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume al anilor ’70, revine in Romania pentru a sustine un concert pe data de 27 ianuarie 2012, cu ocazia aniversarii de 4 ani de Hard Rock Cafe.

 

Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth,1971).“Big Dogz”, al 22-lea material discografic al trupei, contine 11 piese noi si s-a bucurat de success in Europa, Asia si America de Sud.  Balada “Love Hurts”, care a facut inconjurul lumii, castigand Discul de Platina si ocupand prima pozitie in topurile din Europa si SUA, ramane, insa, preferata publicului, chiar si la 36 de ani de la lansare: http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04.

 

Trupa britanica Nazareth a fost infiintata in decembrie 1968 in Dunfermline, Scotia, din cenusa unei trupe semi-profesioniste locale, The Shadettes, de solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V si The Red Hawks), basistul Pete Agnew si tobarul Darrell Sweet.

 

Biletele  pot  fi achizitionate incepand cu data de 20.09.2011 online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro si in reteaua librariilor Adevarul, Magazinele Flanco din toata tara, in Unirea Shopping Center Parter, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul Victoriei, Palatul National al Copiilor si la Hard Rock Cafe Bucuresti.

 

Pretul biletelor difera in functie de categorie:

 

Categoria VIP – 400 Ron (intalnire cu trupa, poza, disc semnat de catre membrii trupei)

Categoria I – 120 Ron (loc la mese )

Categoria II – 90 Ron  (in picioare)

 

Concertul din 27 ianuarie de la Hard Rock Cafe va fi produs de Cavalleria Events si Asociatia OST.

Detalii

Dată:
13 noiembrie 2023
Oră:
2:55

Lasă un răspuns