Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Musicalul My Fair Lady @ Grand Cinema & More Baneasa, Sala Epika

21 martie 2019 - 24 martie 2019

Considerat astăzi unul dintre cele mai longevive și de succes musicaluri din toate timpurile, „My Fair Lady” a avut premiera mondială pe Broadway, în 15 martie 1956 și pe West End (Londra) doi ani mai târziu, devenind o legendă în lumea spectacolelor muzicale.

Spectacolul are în portofoliu 7 Premii Tony (6 dintre ele pentru versiunea originală), printre care „Cel mai bun musical” și „Cea mai bună regie”, un Theatre World Award, 5 Premii Olivier (pentru reluarea londoneză din 2001) și peste 2700 de reprezentații în total pentru producția originală – un record absolut pentru acele vremuri.

Cu această moștenire impresionantă, „My Fair Lady” vine în fața publicului din România, într-o versiune care include peste 70 de actori, muzicieni și dansatori, 200 de costume, un decor impresionant și un staff numeros, care fac posibilă transformarea spațiului într-unul de poveste și care compun împreună cea mai amplă producție privată de musical realizată în România.

Distributie:

Eliza Doolittle – Irina Baiant

Henry Higgins – Horia Brenciu

Colonel Pickering – Ernest Fazekas

Alfred Doolittle – Ionut Burlan

Mrs. Higgins – Anca Turcasiu

Mrs. Pearce – Oana Rusu

Freddy Esynford Hill – Filip Ristovski

Zoltan Karpaty – Ovidiu Usvat

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Detalii

Începe:
21 martie 2019
Se termină:
24 martie 2019
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:

Loc de desfășurare

Grand Cinema & More Baneasa · București
România + Hartă Google

Lasă un răspuns