Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Modestep, Dubsidia, Charlie Dundeen, Blacktee, Sharky

noiembrie 13 @ 5:09

Wobble Project #2 prezinta la Atelierul de Productie pe 11 noiembrie Modestep, Dubsidia, Charlie Dundeen, Blacktee, Sharky

Modestep inseamna un concept live dubstep-electronic rock, format in Londra in 2010. La Bucuresti vin trei muzicieni care prelucreaza un show live si impletesc o sinergie in numele bass-ului. Practic, dubstepul se reinventeaza pentru a depasi ramele in care s-a desfasurat in principal, adica formula DJ set. Modestep exceleaza la a pastra liniile de care se indragosteste fanul de dubstep, dar puncteaza in primul rand vocal, apoi instrumental, cu intensitate si – surpriza – melodicitate. Adoptati cu milioane de view-uri pe celebrul UKF Dubstep pe youtube, Modestep apar pe scena Atelierului de Productie in curand!
Clipul nostru preferat al lor: http://www.youtube.com/watch?v=Bparw9Jo3dk
Iar Modestep pe facebook: https://www.facebook.com/modestep?ref=ts

Spaniolul care prezinta DJ-set-ul Dubsidia la Bucuresti vine sa exemplifice muzica de club care patrunde in iPod-uri si MP3-playere. Producatori de dubstep, electro si drum and bass, numele Dubsidia este la prima vizita in Romania si urmeaza sa testeze efectul latin asupra muzicii cu bass.
www.facebook.com/dubsidia

Pe Charlie Dundeen, rasfatatul Atelierului de Productie, indraznetul DJ care amesteca, plin de precizie si inspiratie, cantitati inegale de electro, dub, reggae, hip hop, funk si … bass – il cunoasteti prea bine. Charlie strikes again cu un set nebun pe 11 noiembrie.
www.facebook.com/Charlie.Dundeen

Sharky, prezent de prin 2005 prin cluburile bucurestene, a descoperit artistii, publicul si atmosfera de la petreceri prin perspectiva fotografului de nightlife. Apoi, a abordat curajos electro, fidget house, bassline, b-more si un pic de dubstep, printre altele, si a pus muzica alaturi de Dub FX, Russ Chimes sau Borgore.
www.facebook.com/catalin.olteanu

Despre Blacktee stiti ca a reusit sa preia responsabilitatea de a incalzi publicul inainte de Son of Kick. Blacktee cauta echilibrul intre piese mai putin abordate si ritmuri cunoscute, preparand un mix care pe noi ne-a castigat in randul fanilor lui!

Acesta este un eveniment Atelierul de Productie si Wobble Project

Wobble Project este o platforma de evenimente care reuneste sub numitorul comun al muzicii cu bass artistii emblematici pentru acest gen de muzica, dar mai ales pe cei inovatori. Din intreaga lume. La ora actuala.

Intrare: 25 lei < ora 0:00 > 35 lei

Contact: salut@atelieruldeproductie.ro

Detalii

Dată:
13 noiembrie 2023
Oră:
5:09

Lasă un răspuns