Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MMB Showcase Festival 2019

20 martie 2019 - 21 martie 2019

Pe 20 și 21 martie va avea loc la Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3, București) MMB Showcase Festival unde peste 25 de formații românești și internaționale vor susține concerte live.

 The Mono Jacks și byron sunt invitații speciali ai acestei ediții, fiecare formație având câte un headlining show într-una din cele două seri!

Accesul nu este permis persoanelor sub 18 ani!

MMB Showcase Festival aduce pe scena de la Fratelli Studios cele mai hot trupe europene ale momentului, dintr-o pleiadă de genuri muzicale: rock, indie, electro, hip-hop sau metal!

Cele trei scene amplasate în cele două săli ale clubului vor oferi muzică live non-stop timp de peste 5 ore în fiecare zi de festival, alături de două concerte speciale ale trupelor The Mono Jacks(20 martie) și byron (21 martie).

Avem un program al festivalului! 

Vedeți la ce ore cântă artiștii la care vreți să ajungeți – și nu uitați că unele concerte s-ar putea suprapune pe cele 3 scene!

Încă mai găsiți bilete în avans aici:https://www.iabilet.ro/site/event/38681/

https://masteringthemusicbusiness.ro/showcase-festival/

The Mono Jacks – 1000 de DA (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=nBd_Qu69lMM

Trupele care vor cânta anul acesta la MMB Showcase Festival provin din 9 țări europene și au fost selectate din peste 500 de înscrieri. Line-up-ul festivalului îi cuprinde (în ordine alfabetică) pe:

Baby Elvis (RO), BELAU (HU), Days of Confusion (RO), ECKOES (UK), FVLCRVM (SK), Gate1 (RO), Johnny Bica (RO), Karpov Not Kasparov (RO), KIOL (IT), The Lemon Lovers (PT), Leon of Athens (UK), Rehab Nation (RO), Ruth Koleva (BG), Sado Opera (DE), ShaoDow (UK), Thot (BE), Toby Ibitoye (RO), Tokyo Taboo (UK), Valeria Stoica (RO), Vizi (RO) și Zoli Toth (RO).

Biletele la MMB Showcase Festival 2019 sunt disponibile pe iabilet.ro și în rețeaua IaBilet și costă 40 de lei în avans și 50 de lei în ziua concertului la intrare.

Pentru cei care doresc să participe la ambele zile de festival sunt disponibile abonamente la prețul de 70 de lei. Posesorii de bilete la conferința Mastering the Music Business au acces gratuit.

byron – Nouă (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=LIC2275QsCc

Conferința Mastering the Music Business este primul eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală care dezbate teme de interes comun din industrie, care se adresează artiștilor independenți, managerilor, agențiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei – tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente.

În cadrul festivalului asociat, MMB Showcase Festival, formații românești și internaționale concertează atât în fața participanților la conferință, creându-și noi oportunități de business, cât și în fața publicului spectator la concerte – lărgindu-și baza de fani

Până în prezent, conferința MMB a avut 3 ediții la care au participat peste 150 de speakeri din România și din Europa, care au vorbit în fața a peste 500 de participanți. 30 de trupe din 6 țări au participat până acum la MMB Showcase festival.

Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.

www.masteringthemusicbusiness.ro

https://www.facebook.com/MasteringTheMusicBusiness/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Start:
20 martie 2019
End:
21 martie 2019
Event Categories:
,

Venue

Fratelli Studios, București
Strada Glodeni, București România + Google Map

Lasă un răspuns