Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

METALLICA TRIBUTE W/ JUSTICE INC. (IT) @ TRIBUTE NIGHTS

mai 22 @ 21:34

Miercuri, 1 Noiembrie, italienii de la Just Inc. vin la Berăria H cu un super show tribut Metallica pe care nu-l vei uita prea curând. AND NOTHING ELSE MATTERS!

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scenă.

Despre Tribute Nights:


Parisul are cabaret, Londra are musical, Madridul are corida, Bucureștiul are Tribute Nights. În fiecare miercuri, la Berăria H, te bucuri de cele mai fidele interpretări #live ale artiștilor tăi preferați din toată lumea. Ți-am pregătit show-uri de excepție cu trupe tribut care arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeași voce și aceeași energie ca artiștii cărora li se dedică. Mai bine să-i vezi decât să-i pierzi!

Bilete:
40 LEI – Cat. A – în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI – Cat. B – acces general cu loc la masă


✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Rezervările se fac la:
– FORMULARUL DE MAI SUS
– Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
21:34

Lasă un răspuns