Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MAGURA ROCKS 2018

mai 22 @ 20:07

 

    MAGURA ROCKS! inseamna : o locatie unica in tara, concerte live, after-party cu DJ, mancare pentru toate gusturile precum si o zona de entertainment cu multe surprize, inclusiv o masina a timpului.

    Este festivalul pe care nu trebuie sa il ratezi.

    Festivalul se desfasoara pe durata a trei zile, intre 24 si 26 august, cand Magura Uroiului va fi locul de intalnire al publicului iubitor de rock.

    Aici vei putea evada din cotidian pentru o intalnire cu trupele preferate si pentru a trai experiente care te vor lega de acest festival pentru multa vreme de acum incolo. 

 
    Festivalul reuneste nume sonore din scena romaneasca, dar si un invitat special venit din Statele Unite despre care Madonna a afirmat ca este “The Voice of God”. 

 
    La MAGURA ROCKS! vei putea asculta : rock alternativ, pop-rock, punk-rock, sau folk-rock iar printre trupele anuntate pana acum se numara :

Vineri, 24 august :
E.M.I.L.
Firma 
Robin and the Backstabbers
Vama
DJ SET

Sambata, 25 august :
Soul Serenade
Kryptonite Sparks
Les Elephants Bizzares
Holograf
DJ SET

Duminica, 26 august :
Domino
Pragu de Sus
Byron
Dean Bowman – USA & Rares Totu’s Midnight Sun Band

Pretul biletelor : 
pentru o zi 30 RON
abonamentul pentru cele 3 zile de festival 80 RON
accesul copiilor sub 10 ani este gratuit, in baza biletului achiztionat de adultul insotitor (parinte sau tutore legal).

Accesul copiilor sub 14 ani este permis doar in compania unui parinte sau a unui tutore legal.
Camparea este gratuita pentru posesorii de abonamente. Zona de camping este ingradita si este dotata cu toalete si dusuri.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural si de Creatie al orasului Simeria, cu sprijinul Consiliului Local si al Primariei Simeria.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
20:07

Lasă un răspuns