Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luna Amară / Expirat / 22.11

mai 22 @ 21:29

Miercuri, 22.11. 9PM 
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor 
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 30 lei – pre-sale / 35 lei – at the door
Bilete disponibile în pre-sale via iaBilet.ro, aici: https://www.iabilet.ro/site/event/30787/ 

–––-

După un turneu de promovare a celui mai nou single, „Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt”, însoțit de un videoclip artistic de stare, filmat la Teatrul Național din Cluj, Luna Amară revin la București pentru ultimul lor concert din anul 2017, miercuri, 22 noiembrie, la Expirat Halele Carol.

Opening act: WHITE ASH

Piesa proaspăt lansată de Luna Amară „Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt”, face parte din viitorul lor album electric. Stilistic, piesa semnalează intenția trupei de a rămâne în zona alternative metal, dar și disponibilitatea de a experimenta, prin introducerea de layere electronice asigurate de Marius (Baba Dochia).

Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metal și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, implicarea socială, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

Nu Știu, Nu Iau, Nu Sunt: https://www.youtube.com/watch?v=0d7f2iqdqJE 

WHITE ASH sunt o trupă rock din București cu un sound modern, care propune o reinterpretare și o reasamblare personală a unor influențe și elemente muzicale din anii ’70 și ’80. Cu o selecție ritmică puternică și o paletă bogată de versuri existențiale, White Ash e un organism mereu tânăr, dar cu o inimă profundă.

Primul Drum (live @ Balcony TV): https://www.youtube.com/watch?v=MIy279o0wGI

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
21:29

Lasă un răspuns