Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Loudcity Sessions cu Nicu Patoi, Florin Giuglea, Cristi Copaciu și invitații lor @Clubul Țăranului

mai 22 @ 20:28

CONCERT LOUDCITY SESSIONS @Clubul Țăranului. Nicu PatoiFlorin GiugleaCristi Copaciu urcă pe scenă alături de Adrian Ciuplea (chitară bas), Răzvan “Lapi” Lupu (baterie), Hanes Radu (baterie), Berti Barbera (percuție, voce) și Ana Maria Roșu (voce). Un Loudcity Sessions unic. Nicu Patoi, Florin Giuglea și Cristi Copaciu vor urca pe scenă fiecare alături de invitații lor, iar la final, va fi un recital în forță, cu toți cei trei chitariști pe scenă.

Despre trupe:
NICU PATOI ȘI PLATONIC BAND. Platonic band înseamnă pasiunea lui Nicu pentru chitară. El e și cel care a numit grupul în 1995. Trupa creează intersecții stilistice între blues, rock, jazz și funk. Un recital Platonic Band conține compoziții Nicu Patoi, printre care sunt intercalate diverse teme din repertoriul de blues și rock. Până în prezent, trupa are două album de studio, Sweet Little 6String și Two Decades și unul live, Middle Of The Week Tour – Best of live, cele mai bune înregistrări din turneele formației.

FLORIN GIUGLEA ȘI GIUGLEA GROUP, adică Florin și prietenii săi, Adrian Ciuplea și Hanes Radu. În căutarea vocii adevărate a muzicii blues, Florin Giuglea a străbătut America, întâlnind muzicieni autentici ai genului. S-a întors în România, a strâns muzicieni foarte buni pe lângă el și ne face o invitație la blues.

CRISTI COPACIU ȘI ANA MARIA ROȘU. Doi tineri la început de drum care dau foarte bine pe scenă. Cristi este un chitarist talentat care a urcat pe scenă alături de nume mari de la noi. Pe 16 martie are parte de încurajările lui Nicu Patoi și a lui Florin Giuglea, prin invitația pe care i-au făcut-o să cânte împreună.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Details

Date:
22 mai 2024
Time:
20:28

Lasă un răspuns