Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

La umbra targului – Bounty Fair editie de vara

29 iunie 2019 - 30 iunie 2019

La finele lui Iunie, când căldura orașului începe să fie copleșitoare, iar gândurile să ne zboare în locuri din cele mai idilice, vă dăm întâlnire #laumbratârgului, în generoasa grădină a Casei Universitarilor, unde Bounty Fair devine o oază revigorantă de inspirație si relaxare numai bune de purtat cu noi în valiza de vacanță.

Creații românești pline de poveste, cu drag și atent lucrate într-un eveniment care oferă, pentru mici și mari, mult mai mult decât shopping.

Iată ce veți găsi La umbra târgului, ediția Bounty Fair #42 :

🌳 un eveniment creativ în aer liber, potrivit doamnelor și domnițelor cu un stil aparte, copiilor cu lumi nemărginite în gânduri, domnilor atenți la detalii și iubitorilor de frumos în general.

🌳 o varietate de creații și produse românești atent selecționate, lucrate de designeri și artizani pasionați, de la articole vestimentare, accesorii, decorațiuni până la produse de îngrijire și bunătăți naturale – 68 de branduri ne vor încânta – http://bit.ly/2X2knTC

🌳 ateliere haioase și educative cu tematici variate pentru copii, adaptabile la vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative – http://bit.ly/2YcxGNO

🌳 După Bounty și rasplată – unde toată lumea e norocoasă – http://bit.ly/2YbMegK

🌳 zonă de restaurant pe terasă

🌳 zonă de relaxare, în grădina cu hamace – asigurate de Bălăngănel.ro

🌳 ✈️ 📖 duminică 30 iunie 15:00 – Lansare de carte 1.2 – O zi în Parisul sub asediu – mini jurnal de călătorie Camelia Șirli

🌳 🎵 🌕 duminică 30 iunie 17:00 – Concert Alina Manole – Bounty Fair

🌳alte surprize pentru care va trebui sa fiți cu ochii pe noi

Bounty Fair #42
Data: 29-30 iunie 2019
Program: 10:00- 20:00
Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46
Harta Google: https://goo.gl/7JPqby

Intrare: Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/ persoană/ zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.
Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere (atelierele au cost separat).

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

Details

Start:
29 iunie 2019
End:
30 iunie 2019
Event Category:
Event Tags:

Organizer

bounty fair

Venue

Casa Universitarilor
Dionisie Lupu Nr 46
București, București 030167 România
+ Google Map
Phone
021-211667

Lasă un răspuns